Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat de a nő idősebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat de a nő idősebb, mint a férfi, mit lehet ebből kihozni?

Figyelt kérdés

Tinderen találkoztunk, egy hete ismerkedünk, nagyon nagyon pozitívan alakul az egész. Ő egy 35 éves nő, van köztünk közel 200km távolság. Én még fél lábbal az egyetemen vagyok, főállásban dolgozom egy olyan munkahelyen, ahol heti 3-4 napot kell ott lennem. Meg tudom oldani, hogy azokon a napokon, mikor nem dolgozom, elautózok hozzá, ez lenne a legkevesebb. Ő is főállásban dolgozik, normál munkarendben. Van-e ráció abban, hogy legyen jövőnk? Ilyen helyzetben még nem voltam de az a helyzet, hogy rendkívül megfogott a személyisége, most azt érzem, hajlandó lennék megkomolyodni mellette és áldozatokat hozni. Mit gondoltok?

Előre is köszönöm a normális és építő jellegű hozzászólásokat!

27F

2023. márc. 24. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Mindent, sok mindent, vagy semmit, kettotokon múlik.
2023. márc. 24. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Egy vagyon az utazgatás, a költözés nem egyszerű, havonta egy pár óra vagy egy hétvége meg nem kapcsolat.
2023. márc. 24. 19:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor mi a kapcsolat? Csak kérdés. Mint írtam, hajlandó vagyok áldozatokat hozni, nem elsődleges az anyagi vonzata ennek... Szerencsére megtehetem, hogy annyit autózzak, amennyit szeretnék.
2023. márc. 24. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem meg az a kapcsolat, amit Ti annak tartotok!

Ez tőletek függ, ha számotokra elegendő a kétheti/havi egy találka, akkor hajrá!

200 km ma már nem egy olyan nagy táv, ha egyéb más akadály nem mutatkozik, én folytatnám az ismerkedést.

2023. márc. 24. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem önmagában az, hogy most van közöttetek 200 km, nem ítéli halálra a kapcsolatotokat, főleg, ha át tudjátok hidalni. Viszont a jövő érdekében van 2 dolog, amin nagyon-nagyon elgondolkoznék:

1) Nyitott-e bármelyikőtök arra, hogy a másik településére költözzön (esetleg mindketten arra, hogy válasszatok valami köztes helyet), vagy mindkét oldalról van álommeló, gyerekkori baráti kör, beteg nagymama, saját lakás stb., amiket/akiket nem akartok otthagyni (vagy esetleg ki nem állhatjátok a másik települését)?

2) A gyerek-kérdés. Ha szeretnétek valaha gyereket, ő már eléggé olyan korban van, hogy hamarosan kellene, ha nem akarja nullára csökkenteni az esélyét, és nem igazán engedheti meg magának, hogy 1-2 évet a nem megfelelő partnerrel töltsön. Aztán gyerek előtt ugye esetleg házasság, lánykérés, arra is bizonyos szempontból meg kell érni. Érdemes megbeszélni, hogy milyen időtávban tervezi ezeket, és hogy neked mennyire lenne kényelmes, vagy megoldható, hogy ennyi időn belül apa legyél (főleg, ha később tervezted), vagy hogy kvázi úgy legyél családfenntartó, hogy még dolgozni is szinte alig kezdtél el (esetleg a kezdőfizetésed elég e arra, hogy 3 ember megéljen, akikből az egyik baba, aki úgy fogyasztja a pelenkákat, ruhákat, stb., mint a huzat).

2023. márc. 25. 00:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ha megkapott a személyisége az nagyon jò! Szerintem làtogassad meg legalàbb 1-2 x egy héten, aztàn majd kialakul hogyan tovàbb! Ez a korkûlönbs ég még belefér! Az unokatestvérem 11 évvel idôsebb nôt vett feleségûl! A nô nagyon fiatalos, szinte nem is làtszik, hogy idôsebb. Boldogok egyûtt és ez a legfontosabb!
2023. márc. 25. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!