Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tegyen ezt a viselkedést?
Figyelt kérdés
A párom( 31 ffi)rendszeresen ràkérdez olyanokra hogy pl “szerinted a xy barátnőd lefeküdne velem?” Vagy most megismerkedett a nővéremmel es miután elment akkor is ezt kérdezt hogy “szerinted a nővéred lefeküdne velem?” Meg rendszeresen ilyen megjegyzéseket tesz h szerinte ő bejön ennek meg annak(legtöbbször kolleganői). Egyszerüen nem tudom ezt hova tenni miért kérdez meg mondd ilyeneket. Amúgy rendes fiu minden téren.#érdekespasi
2023. aug. 29. 19:47
1/8 Noren1989 válasza:
Hàt szerintem nem getziznék sokat a kirúgàsàval.
2/8 anonim válasza:
Mintha vmi havernak nézne csak. Durva.
3/8 anonim válasza:
Nemhogy mondanád egyszer neki kacsintva, szerintem bejossz a csajnak, es adj neki egy pacsit.
Aztan lehet el kéne hivnid randira is. Nézzunk ki vmi helyet skac?
Vagy választhatok en neki vmi meglepit?
Drukkolok ;)
4/8 anonim válasza:
"Amúgy rendes fiu minden téren."
🤣😀😂😁😆
Nem hiszem el, hogy ez igaz sztori inkább, de tanácsot adok és elmagyarázom mi miért történik.
A "rendes pasid" megcsal/megcsalna fűvel-fával, csak azért van veled,mert te fixen adsz neki p_nát, kinyalod még a sz_ros s_ggét is szó szerint és képletesen is értve.
De melletted megb_sza/megb_szná még röptében is a legyet/ guruló almát is.
Nem rendes,hanem ösztönlény, te meg egy 🤡 vagy!
5/8 anonim válasza:
Amúgy mindenki rendes a rossz tulajdonságai nélkül.
6/8 anonim válasza:
Én már álcsúcson pattintottam volna a nővéresnél biztos. 😂
8/8 anonim válasza:
Önbizalomhiányos balfék. Ha erről leszoktatnád, jönne más defekt. Lépj le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!