Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról hogyha valaki (partnerjelölt) gyorsan megadja magát”?
Figyelt kérdés
Indoklást / nemet / kort ha írtok azt megköszönném.2023. aug. 29. 19:09
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, nem tartom jelentőségnek..tettem már ilyent
Nő vagyok, megvan róla a véleményem.. nem tettem még ilyent
Férfi vagyok, megvan a véleményem az ilyen nőkről
Férfi vagyok, nem tartom jelentőségnek tudok rá dolgok ellenére partnerjelöltként tekinteni
23 szavazat
1/14 anonim válasza:
Annál jobb, akkor gyorsan meg***om!
2/14 anonim válasza:
Annyit gondolok róla hogy szeret szexelni. Ami pedig pozitívum
3/14 anonim válasza:
Mit értünk "gyors" alatt? Az első beszélgetés felénél rám mászik vagy arról van szó, hogy nem játszmázik, nem kéreti magát? Az első nem mindig nyerő, a második nyilván igen.
4/14 anonim válasza:
Örülök neki. Várni csak a várás kedvéért szerintem baromság, az is pozitív, ha nem kellenek a másiknak hetek, hogy el tudja engedni magát ennyire, nem szeretem a szorongó férfiakat.
A folytatás nem ezen múlik úgysem. Kivéve ha pocsék a szex :D De akkor legalább időben kiderül. (Ilyen tapasztalatom mondjuk még nem volt.)
5/14 Sunshinedoll válasza:
Én nőként elég gáznak tartom, ha egy pasi azonnal d-gni akar.
Azt gondolom, hogy fegyelmezetlen és semmi komolyat nem akar, és mindegy neki kit és mikor, csak dugjon. Nekem ez nem vonzó egyáltalán.
6/14 anonim válasza:
A pasik javarésze ilyen alapbol. Ritka akinek tartása van es válogat. Azok kezdenek érdekelni is. mert ezáltal megbízhatóbbak is.
7/14 anonim válasza:
Megadja magát? Inkább mit gondolok arról, aki így beszél a szexről.
8/14 anonim válasza:
Az is beszédes, hogy férfiaknál nincs ott, hogy tettek-e már """ilyet""".
9/14 anonim válasza:
Nekem már az gáz, ha úgy gondol a szexre, hogy ő "adja magát". Vagy akar ő is szexelni velem, és akkor nem valami kiérdemelni való jutalom a szex, vagy nem akar testi kapcsolatot, és akkor természetesen ezt tiszteletben tartom minden fenntartás nélkül. A játszmákat viszont nem bírom.
10/14 anonim válasza:
Márpedig ahhoz minimum be kell vágódni, hogy vki le akarjon veled feküdni. Ez nem olyan hogy csak "jár". Meg a semmitől majd csak rádugrik vki"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!