Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez bántalmazó kapcsolat?

Figyelt kérdés

- Nem figyel rám, ha beszélek, látványosan unja, nem reagál, ha igen, nem ért egyet/meg.

- Forgatja a szemét, ha kimegyek a nappaliba, mászkálok. Rosszallóan néz, ha eszem, rágok, zavarja. Érezteti, hogy zavarom, útban vagyok.

- Semmi sem jó, amit csinálok, beszól vagy nem értékeli, észre sem veszi. Semmit sem köszön meg. Csak a hiányosságokat keresi, plusz mondja, hogy ezt meg azt meg lehet ám csinálni.

- Kerül, külön szobába vonul, vagy hosszasan fürdik.

- A hátam mögött másoknak rosszakat mond rólam.

- Anyagiakban be akar szabályozni, plusz kettős mérce van. Ami neki kell, az kell, ami nekem, az felesleges.

- Megbízhatatlan, nem tudni mit csinál, kivel mit beszél.

- Ha napközben 1x felhívom, érezteti, hogy zavarom ("dolgozik"). A haverjával kb 20x beszél...

- Szexben nem fontos a kielégülésem.

- Semmibe vesz, nem fontos, hogy legyen közös fotónk pl egy eseményen, mással igen. De erre van több apró jel.

- Valami átfordul az agyában, akkor csapkod, üvöltözik.

Na és a fentiek úgy történnek, hogy nem állandóan, csak néha-néha 1-2 hetente jönnek elő, a köztes időben "normális". Ha kérek vmit, megteszi, megveszi, megcsinálja. Reggelit, kávét kérés nélkül is. Ha akarok vhova menni, megyünk, elvisz egy programra, de magától is szervezi, hova menjünk. Jövő képben mindig szerepelek, tervez folyamatosan, meg is valósítjuk, de mindig tervez tovább és van fejlődés, haladás.

Ami a fentiek közül állandó, hogy nem beszélgetünk, csak ő beszél, nem érdekli, amit én mondok. Nem figyel rám, vagy nem érdekli, vagy nem ért meg.

2023. aug. 28. 11:34
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Igen, tönkre, ezért csinálom.

Akik ilyen könnyen dobálóztok a szavakkal, kicsit álljatok már meg, és gondolkodjatok!

Ez nem egy tini kapcsolat, amiből olyan egyszerű kilépni. Házasság, ahol közös minden, hitel is, számla is. Ha elköltözöm, mi van, ha csinál egy saját számlát, és oda kéri a fizetését? Nekem vonják Gyed-ből a hitelt? Ha én is csinálok újat, nem lesz fizetve a hitel? Mire ezt ügyvéddel végigzongorázzuk, éppen éhen halunk a babával.

Ha nem megy bele, hogy eladjuk az ingatlant (ami jelenleg nem is a legpiacképesebb f@sza napelemmel a tetején..), mire közös tulajdon megszüntetését végigjárom, megint csak éhen haltunk.

Épp, hogy gondolkozom, mit lehet tenni, de egy terhes nő olyan szinten kiszolgáltatott, hogy szerelem hiánya ide, vagy oda, nem pattoghat.

2023. aug. 28. 13:15
 22/30 A kérdező kommentje:

Ha elég erős lennék... Jahh, ehhez elég az erő.

Szerintem erős az a nő, aki így végigcsinál szeretet nélkül egy terhességet...

2023. aug. 28. 13:19
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy gondolkodsz, az a baj, hogy előtte nem tetted!

Elvalni el kell, mert ha húzod az időt ő kicsinál, vagy ő hagyj el titeket!!!

Hiába vársz, hogy hatha változni fog az nem opció.

Szulokhoz, testvérhez, miért nem lehet menni, megegyezni a ferjeddel, hogy jobb lenne külön, a hitelt kozosen fizetni? Kifogásokat keressel, de folosleges, ez a kapcsolat zátonyra futott.

2023. aug. 28. 13:21
 24/30 anonim ***** válasza:
55%

Nem olvastam a kommenteket

Röviden: igen, ez egy bántalmazó, toxikus kapcsolat

Hagyd el

2023. aug. 28. 13:31
 25/30 A kérdező kommentje:

Előtte is gondolkodtam, de most itt nem teregetem ki az életemet.

Nem várom, hogy változzon, a kérdést azért tettem fel, hogy lássam, miben élek, mert nagyon sokat emésztem magam rajta éjszakánként, nem tudok aludni. Illetve, hogy esetleg rosszul látom-e magam vele kapcsolatban.

Tesóm lakik szülőnél, ezért nincs hely.

Tuti nem fog beleegyezni, semmibe, nagyon ragaszkodik hozzám, de ahogy 17es írta, nem szeretetből. Ő nem az a fajta, akivel le lehet ülni megbeszélni. Ott fog kicseszni velem, ahol tud.

2023. aug. 28. 13:33
 26/30 anonim ***** válasza:
75%
Nem hihető, hogy előtte is gondolkodtál, mert akkor most nem lennél terhes egy gyermekkel akinek a sorsát szintén megpecsételed azzal, hogy nem gondolkodtál.
2023. aug. 28. 13:49
 27/30 A kérdező kommentje:

Úgy gondolkodtam, hogy van egy lakásom, aminek segítségével bármikor ki tudok szállni. De ez nem így van sajnos, mert vannak egyéb tényezők is, pl. piac.

De ne értsd félre, nem szeretnék magyarázkodni, már nagyon eltértünk a tárgytól.

2023. aug. 28. 13:52
 28/30 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem is bántalmazó kapcsolat,verbális formában.

A mindenben okosabb,mindenben jobb,önző,proli tahó megfogott egy nőt és most basáskodik.

Az ilyenek csak akkor szállnak le a földre,ha egyszer csak nyakon öntöd a jeges vízzel,tehát elhagyod minden szó nélkül.

2023. aug. 28. 19:49
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez érzelmi bántalmazás.
2023. aug. 28. 22:34
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Azért a gyerekvállalás nem volt túl jó ötlet egy ilyen kapcsolatba akkor sem, ha igazán a terhesség alatt durvult el. Ha valaki ténylegesen bántalmazó és nem csak az érzései változtak, ami kihozta belőle a tahót, akkor az bántalmazó volt a gyerek előtt is.

Ha bírható, akkor maradnék, amíg a gyerek stabilan járni nem tud, utána már gond nélkül bölcsibe adnám, visszamennék dolgozni és elhagynám. Ez ellen nem kifogás az, hogy idő mire a vagyonodhoz jutsz. Ha ilyen a pasas, szinte biztos hogy pereskedés lesz, fel kell rá készülni lélekben, ez van. A gyereknek az az érdeke, hogy ne ebben nőjön fel.

Ha nem bírható, akkor felkeresnék néhány anyaotthont. Általában nincs azonnal hely, ha nincs közvetlen veszélyben az anya a gyerekével, de tudjanak rólad és ha lesz, akkor menj. Segítenek talpra állni.

2023. aug. 29. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!