Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek én reagálom túl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én reagálom túl?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Eddig rengeteg időt töltöttünk minden nap egymással. A probléma ott kezdődik, hogy egy barátnője által megismert egy srácot. Két hét ismeretség után kettesben kimentek egyet dumálni, éjjel 3-ig kint voltak. Amikor megemlítettem, hogy nem tetszik nekem, hogy számomra idegen fiúval megy ki éjjel akkor megkaptam, hogy nem bízok benne. Én elmondtam neki, hogy teljesen megbízok benne, de a srácot nem ismerem és nem tartom normálisnak ezt a szitut. Erre megkaptam azt, hogy nem bízok benne és ezzel megfojtom, mert szüksége van a barátaira. De véleményem szerint az, hogy éjjel találkozgatnak, még ha beszélgetni is, akkor sem normális és tisztességes velem szemben. Mi a véleményetek erről, én reagálom túl vagy tényleg nem oké ez? Mi lenne a legjobb megoldás? Választás elé állítani, hogy ő vagy én vagy ez már túlzás?
2023. aug. 28. 02:20
 1/8 A kérdező kommentje:
Még egy annyi kimaradt, hogy eddig nem kaptam meg hogy fojtogatom, a barátnőivel akkor és oda megy ahova akar, fiú barátja csak egy volt, az is rövid időre, mert mint kiderült a gyerek többet akart
2023. aug. 28. 02:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Más egy gyerekkori barát és más, akit frissen ismersz meg. Lehet, hogy a barátnőd tényleg nem akar semmit, de ez nekem akkor is fura.Ha fordítva lenne vajon, hogy reagálna a barátnőd?
2023. aug. 28. 04:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én először olyan fiú baráttal is túlzásnak tartottam (az én barátnőmnél, akit már régóta ismert), de azt egy kicsit túlreagáltam magamban. De egy idegen srácnál már biztos szóltam volna.

Ha fontos vagy számára, biztosan nem tetszene neki sem ez az eset fordított felállásban.

2023. aug. 28. 05:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Még annyi jutott eszembe, hogy valahol azért érdemes meghúzni a határokat. Ez a te megfojtod őt ezzel meg a legaljasabb, legmanipulatívabb dolog amit mondhat, ha eddig soha semmi dolgába nem szóltál bele.

Ha ez engem érintene, én megmondanám, hogy találkozgasson nyugodtan éjszaka idegen srácokkal egyedül, akár minden nap mással is, de akkor engem nem lát többet.

2023. aug. 28. 05:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Azok alapján, amit leírtál, szerintem minden szempontból elfogadhatatlan, amit a barátnőd tett.

Egy komoly kapcsolatban is lehet ápolni a baráti és kollegiális kapocsaltokat, ellenkező nemű emberekkel is (bár gyakran rossz vége lesz), de hogy új, random emberrel kezd találkozgatni minden szempontból elfogadhatatlan.

2023. aug. 28. 10:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nô nem komoly, felecsd el, mert ingatag! Jobb, ha leköszönsz, mindennek van hatàra! Van ezer màsik helyette!
2023. aug. 28. 10:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Szakítottam vele... Fáj, de inkább most szenvedjek, mint később.
2023. aug. 28. 12:43
 8/8 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen igazad van! Jobb, ha Te hagytad ott mint, hogy meglepetés érjen és mély csalódàs! Az ilyen ingatag nô semmire nem jò!
2023. aug. 28. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!