Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna-e ,ha a párod sose like-olna nőket,de észre vennéd,hogy egy nő kèpèt likeolná?
Wat? XD
Most már az is probléma, ha a pasim lájkolja a kolléganője profilképét? Miért nem szóltatok, hogy bővült a hisztivonat egy vagonnal? Le vagyok maradva...
Ha így állsz a másikhoz, ennyire semmi bizalmad nincs felé, hogy egyből hazugságot feltételezel, akkor eleve nincs értelme a kapcsolatnak, like-októl függetlenül.
Én értem, hogy a kommentelgetés meg a chatelgetés zavarhat valakit.
De BELÁJKOLI egy képet? Jézusom, óvodások vagytok? Vagy nektek tényleg nincs ellenkező nemű ismerősötök, barátotok, kollégátok, volt osztálytársatok, nem vér szerinti családtagotok stb, akinek a profilképére nyomtok egy lájkot? Beszarás, de tényleg.
Ha a pasim legközelebb veszekszik velem, beszabadítom ide, hogy lassa, milyen pszichók futkorásznak köztünk, hátha jobban értékeli majd a szerencséjét. :D
Na igen nem mindegy, hogy a kolléganő túrázós képét lájkolja vagy valami bikinis képét a medence mellől.
Az instamacák képeinek lájkolgatása meg szimplán csak szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!