Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna-e ,ha a párod sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna-e ,ha a párod sose like-olna nőket,de észre vennéd,hogy egy nő kèpèt likeolná?

Figyelt kérdés
Köszönöm nem kérek semmilyen rosszindulatú megjegyzést,szó nincs arról ,hogy én szóltam neki ezért,vagy hogy egy házi sárkány vagyok .Simán csak érdekel ,hogy nőként zavarna-e.
2023. aug. 27. 22:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%
Valószínűleg nekem fel se tűnne a dolog. Nem szoktam különösebben figyelemmel követni, hogy mit csinál a neten, leszámítva a megosztott tartalmait. De ha már észrevettem, akkor valószínű egyből rákérdeznék, hogy az kicsoda, és onnantól nem idegesítene a dolog.
2023. aug. 27. 23:51
 12/19 A kérdező kommentje:
Utolsò de hat azt hazudik amit akar ?Nyilvan azt mondja majd ,Ez a nö egy Barát.es Ennyi .
2023. aug. 27. 23:53
 13/19 anonim ***** válasza:
44%

Wat? XD

Most már az is probléma, ha a pasim lájkolja a kolléganője profilképét? Miért nem szóltatok, hogy bővült a hisztivonat egy vagonnal? Le vagyok maradva...

2023. aug. 28. 00:00
 14/19 A kérdező kommentje:
10-es ?Emiatt szakitottál?Elmeséled konkretan a sztorit?
2023. aug. 28. 00:22
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha így állsz a másikhoz, ennyire semmi bizalmad nincs felé, hogy egyből hazugságot feltételezel, akkor eleve nincs értelme a kapcsolatnak, like-októl függetlenül.

2023. aug. 28. 00:27
 16/19 anonim ***** válasza:
34%

Én értem, hogy a kommentelgetés meg a chatelgetés zavarhat valakit.

De BELÁJKOLI egy képet? Jézusom, óvodások vagytok? Vagy nektek tényleg nincs ellenkező nemű ismerősötök, barátotok, kollégátok, volt osztálytársatok, nem vér szerinti családtagotok stb, akinek a profilképére nyomtok egy lájkot? Beszarás, de tényleg.

Ha a pasim legközelebb veszekszik velem, beszabadítom ide, hogy lassa, milyen pszichók futkorásznak köztünk, hátha jobban értékeli majd a szerencséjét. :D

2023. aug. 28. 00:47
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem mindegy hogy kit lájkol, vmi nőismerőst vagy indokolatlan instapichákat folytonos jelleggel..
2023. aug. 28. 00:57
 18/19 anonim ***** válasza:
91%

Na igen nem mindegy, hogy a kolléganő túrázós képét lájkolja vagy valami bikinis képét a medence mellől.

Az instamacák képeinek lájkolgatása meg szimplán csak szánalmas.

2023. aug. 28. 01:34
 19/19 anonim ***** válasza:
#16 ismerősök képeinek a lájkolásával semmi gond nincs. Azonban, ha egy olyan nő képeit lájkolja akivel még életében nem beszélt az senkinek se tetszene szerintem. Az meg plusz ráadás ha bikinis képekről van szó.
2023. aug. 29. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!