Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is megrendülne ettől a bizalma a másik ember felé?
Barátnőmnek van egy fiú barátja, aki részéről csak barát, viszont ez a barát többet akart volna. Elvileg megbeszélték a dolgot, nincs itt semmi látnivaló, viszont ahányszor szóba kerül ez a srác ebben a kontextusban, mindig más történetet hallok.
Kapcsolatunk elején úgy mesélt róla, hogy csak egy kalandot akart volna vele a srác, nem kapcsolatot, a srác oldaláról sincsenek érzelmek. Elutasította, és ennyi volt, ne aggódjak, mert mindenkinél bepróbálkozik. Ennyiben maradt, nem foglalkoztam vele.
Pár hónapra rá amikor valamiért szóba került, akkor erre már nem is emlékezett, hogy ilyet mondott volna, halandzsázott. Ez is annyiban maradt. Azóta még párszor feljött a téma, és a végén már úgy mesélt róla, hogy megbeszélték maradjanak-e barátok azután, hogy velem összejött, és hogy el tudja-e ezt fogadni/viselni. Ez viszont már arra utal, hogy itt sokkal többet akart ez a barát, mint egy szexet. Itt már konkrét érzelmek voltak.
Nekem nem azokkal van bajom, amik történtek, vagy amik nem. Viszont ez az össze-vissza beszéd arra következtet, hogy hazudik. Az igazságot, tényeket nem felejtjük el és nem mondunk ellent. És ez a kérdés nem arról szól, hogy megcsal-e, mert soha nem találkozik vele, már nem is beszélnek, nem erről van szó. Egyszerűen csak ez az egész rávilágított arra, hogy mennyire nem őszinte velem. Túlreagálom, vagy másnak is megingana a bizalma?
Úgy érzed hazudott? Oké, akkor szakíts! Bizalom nélkül nem lehet fenntartani kapcsolatot.
Lehet hazudott igen, de talán pont azért, mert tudja, hogy rajta rúgózol, hogy végre hagyd már abba! Veled van, nem talizik vele, akkor mi az izé miatt hánytorgatod fel a múltat, amihez az ÉGVILÁGON SEMMI KÖZÖD NINCS?
Nem én hozom fel a témát..
#7: Legutóbb pl úgy, hogy bunkó volt vele a srác, és elkezdte mesélni, hogy nem érti miért. Tudja, hogy többet akart, de beszéltek róla, és így kezdett el mesélni megint erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!