Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Konfliktushelyzetben korábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konfliktushelyzetben korábbi kapcsolat emlegetése elő szokott fordulni?

Figyelt kérdés
A párommal veszekedés, konfliktus során megkérdezi: a volt pároddal is így veszekedtél, azért hagyott el? Konkrétan dühös voltam, mert valamit megígért és elfelejtette. Nekem kicsit ez olyan, mintha csak belém akarna szúrni, hogy ilyesmit hoz fel egy ilyen helyzetben. Másoknál is előkerül ilyesmi vita során?

2023. aug. 26. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Elfelejtette, de mit? Ha komolY dologról volt szó érthető, hogy kiakadtál, de ha nem, akkor sehogyse. Emberek vagyunk, elfelejtunk pár dolgot amúgy. Ez az első ilyen eset, hogy megfeledkezett valamiről?
2023. aug. 26. 10:15
 2/4 anonim ***** válasza:

És a volt pároddal is így veszekedtél?

Amúgy nem, férfiként sosem szoktam felhozni és más férfiaktól is akkor hallottam csak ezt a témát (nők mesélték), amikor már az illető nő megmutatta, hogy milyen és érthető módon már kezdte ez kikészíteni a férfiakat. Általában szakítás is lett a vége.

Ellenben férfiként tök alap, hogy bedobálnak a nők mindenfélét az exről.

2023. aug. 26. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet , hogy már csak ezzel tud lecsillapitani. Kiabaltal vele?
2023. aug. 26. 10:45
 4/4 Senior Séf ***** válasza:
Bezzeg a Hufnágel Pisti!
2023. aug. 27. 17:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!