Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek neveznéd ezt a kapcsolatot ahol úgy ismerkedtetek meg hogy tök természetes minden mintha évek óta járnátok de nincs meg a szerelem érzés és évek múltán is ilyen marad minden?
A ferjemmel valo viszonyunk pontosan ilyen. Negyven fele talalkoztam vele, egyaltalan nem akartam barmi aron ferjet. Hanem tudtam, o az, akivel egyutt akarok lenni. Marmint vagyakoztam, szomorkodtam szerelmek miatt addi, de nem en mondtam le roluk az o javara. Csak a banat resze volt. 15 ev utan egyre jobban szeretjuk egymast, mar ijeszto is, ketten alkotunk egy szemelyt. Covid elott valni akartam kapuzarasi panikbol. Es utana hirtelen szorosabba valt az egysegunk, a testi vonzalom, bizserges, laz kergetese nem tunt a legfontosabbnak. Fontos persze, de annak mindig vege lesz.
Megbeszeltuk, ha egyikunk meghal, hogy lepjen tul a masik, ne roppanjunk ossze.
Sokat rohogunk, es vitatkozas, apro veszekedesek vegzodnek legviccesebben.
De jol erzed, ott van a titkos vagyodasnak a helye. Igy kerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!