Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha egyszerűen nincs hangulatom csókolózni?

Figyelt kérdés

van amikor teljesen nincs kedvem a párommal csókolózni.. ez miért van?? velem van a baj???

meg pl mániám hogy mindig rágózok közben.. mert nem akarom hogy büdös legyen a szám vagy valami.. de ő meg szinte soha nem rágózik.. és.. elég büdiszokott lenni a szája.. mondjam azt neki.. "hogy mossál már fogat vazzeg! és kapj be egy kuva rágót?!" ??? nekem egyszerűen.. herotom van a büdö szájtól.. én meg fogattam hogy ha eljön az idő hogy együtt alszunk.. akkor is itt lesz a párna alatt a mentolos cukorka.. és mielőtt meg csókoljuk egymást majd elszopogatunk egyet.. és akkor.. legalább nem érezhető annyira hogy pl most keltünk fel.. ez beteges?? miért csinálom ezt?? meg minden apró hibát észre veszek.. de nem csak benne.. hanem másokon is.. és magamon is... miért akarom a tökéleteset nyújtani és miért várom el cserébe hogy ugyan azt adják vissza??? de sajnos magamon sok hibát nem veszek észre amit másokon viszont kibökök.. de miért van ez?? miért nem tudom a jókat észre venni??

segítsetek.. normális válaszokat kérek

köszönöm

15L

2010. okt. 16. 11:34
1 2
 1/11 anonim válasza:
eléggé izé vagy... már bocs, de ha ilyen dolgoktól undorodsz, akkor a késöbbi szexuális életeddel is gondok lesznek... szoktam cigizni, hagymát enni, stb, barátnőm nem szól... azt mondja hogy szeret, és ezért nem találja normális dolognak azt hogy beszóljon emiatt ! szóval ha tényleg szereted az illetőt, akkor nem szólsz neki ilyen ökörségek miatt, ha szereted, szeresd így, ha nem szereted, keress mást ! remélem segítettem ! páó
2010. okt. 16. 11:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem senki sem tökéletes még te se mindenkibe vannak hibák..Most azért mert büdös a szája kínáld meg cukorral ha nem fogadja el meg és mondod neki hogy vedd be mert már nem bírom tényleg megbánthatod.. Más és észreveszi a hibákat de jobb nem óda figyelni rá... Mert ez már beteges. Nem formálhatod a világot olyanra amilyenre te akarod vannak dolgok amiket el kell fogadni és vannak amiken lehet változtatni ne cseréld fel a kettőt .. Ha szereted a srácot akkor valahogy vezesd rá vagy cseréld le egy olyanra aki fogkefével alszik..
2010. okt. 16. 11:41
 3/11 anonim ***** válasza:
De szerintem vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is.. Én sose szolok a pasimra pedig szereti a hasát:) És mindenféle csípős dolgokat de elfogadom nem lennék normális ha ezért csesztetném...Szokj le erről vagy tényleg keress egy olyat aki olyan mint te:):P
2010. okt. 16. 11:44
 4/11 A kérdező kommentje:

és az normális ha néha nincs kedvem csókolózni???/=

egy suliba járunk és van hogy felidegesít a tanár.. és ő meg jön oda.. és nyalna falna..de nekem olyankor nincskedvem.. hogymondjam neki hogy ne bántsam meg?

2010. okt. 16. 11:49
 5/11 anonim ***** válasza:

En sem csókolóznék olyannal,akinek büdös a szaja.ha én figyelek ilyesmire elvarom,hogy a partnerem is legyen ram tekintettel.Azért nem kell mindig ugy venni a lapot,ha szeretem,akkor büdös is lehet.Szerintem a higiénia nagyon fontos egy parkapcsolatban.

Azért nincs kedved csókolózni vele,mert undorodsz a rossz szajszagtól.Viszont ha szeretjük egymast,igen is megmondhatom,hogy rossz leheleted van,mossal fogat,ennyi,és ehhez hozza lehet szokni,utana mar magatól is tudni fogja.

2010. okt. 16. 11:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha amugy sem szeretsz csókolózni,akkor nem szereted azt a fiut.
2010. okt. 16. 11:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát ezzel a mentalitással jegyet váltasz a 'hisztis, kibírhatatlan hárpia' irányba. Először is próbáld elfogadni, hogy te is és akik téged körülveszünk is emberből vagyunk. Ezzel jár a tökéletlenség, hogy hibát vétünk.

Ha a párod szája büdös, az nem természetes és inkább egészségi okai vannak, mint higiéniai, azaz jöhet a szájából, nyelvéről, gyomrából egyaránt. A fogmosás és a rágó csak el fedi, de el nem tünteti az okot. Mindenképp szólnod kellene neki, ez nem bunkóság, lehet, hogy egyéb szervi bajok / gyulladás, fertőzés az oka.

A magam részéről szeretem a páromat magát érezni, az ő illatát és ízét, nem holmi rágókét vagy szájvizekét. Namondjuk én abszolút nem érzek kellemetlen szagokat...

2010. okt. 16. 11:55
 8/11 anonim ***** válasza:
amikor nincs kedved ne csókolóz...
2010. okt. 16. 11:57
 9/11 A kérdező kommentje:

én sajnos érzek.. de szeretem.. és eddig elisnéztem és nemfoglalkoztam vele.. mert igen is így is szeretem!!!

csak gondoltam.. kiírom ide.. hogy ez normálise.. betegese.. köszönöm a válaszokat..:)

2010. okt. 16. 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond, csak az alapoknál kéne kezdeni a rendbetételt. Nem a szájával van a bajod, hanem hogy sok neked a pasi. nem vagy oda érte. ennyi. És ezt jó lesz ha megmondod, hogy hanyagoljátok egymást egy ideig. Az őrületbe fog téged kergetni, te meg egyre utálatosabb leszel vele. egyikőtöknek sem jó.
2010. okt. 16. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!