Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok, hogyha a párotok hazudott volna ebben?
Nagyon rossz gyerekkorom volt, es felnőttkoromból is voltak olyan események, amiket segítséggel kell feldolgozni, és négy éve kértem segítséget pszichológustól, akihez rendszeresen járok.
Az önbizalom egy kemény dolog, és nem is mindig van, a stresszt se tudom mindig jól kezelni és a munkahelyi konfliktusokat sem. Ez már nem okoz mindig gondot, de néha előjön. Ezt a párom tudja.
Mindketten a húszas éveink közepén járunk. Azt mondta, hogy egy párkapcsolata volt előttem, ami igaz is, viszont ebben hazudott. Azt mondta, hogy 18 éves korába jöttek össze, mutatott a lányról is egy képet, egy szép, csinos lány, aki megcsalta, és a névnapján derült ki a dolog.
Ezzel szemben az igazság az, hogy egy duci lánnyal jött össze még hatodikos korában, és 2-3 hetet voltak együtt, mert cikizték őket, hogy járnak.
Ha én is duci, esetleg mentàlisan sérült làny, netalàntàn magadfajta kamugépes kisikolàs lennék, én bezony kidobnàm.
Na feküdj vissza, egy hét múlva suli.
Igazából ez nem rossz szándékú hazugság, hanem pofátlan marketing. De lehet annyira akart téged hogy bepróbálkozott ezzel, cikinek érezte az igazságot. Ezzel végülis nem akart neked ártani. Persze biztos jobb lett volna ha menő gyerek lett volna régebben, de úgy látszik nem volt szerencséje. Amúgy ha nem akadsz ki csak nevetsz rajta, akkor esélyes hogy nem fog hazudni többet.
Viszont ha kiakadsz de nem hagyod ott, akkor félni fog tőled, és a legtöbb ember félelemből hazudik ilyen dolgokról amiket szégyell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!