Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek túlreagálom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlreagálom? Anyagias vagyok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy gyesen vagyok itthon a gyerekünkkel, nekem annyi bevételem van amit kiutalnak, még elég kicsi a gyerek 10 hónapos. A párom elég jól keres havi 7-800 ezeret, de mindennek elkéri a felét. Ami alapjáraton nem gond, de a nagyobb tételek már nekem nem férnének bele. Az utóbbi időben úgy hordja a kocsit szervízbe mintha kötelező volna, aminek szintén elkéri a felét, mert közös. Én meg itt ülök és azon gondolkodom, hogy be kellene adjam a gyereket bölcsibe és visszakéne mennem dolgozni hogy ezt bírjam anyagilag. De őszintén kicsit elbizonytalanodtam, hogy ez normális-e hiszen őneki van rá pénze, simán lehetne hogy akkor adom neki vissza mikor nekem is lesz rá, szóval havi szinten törleszteném, de mindig minden azonnal kell. Többször összevesztünk emiatt, mert állítása szerint nekem jogtalanul van közöm a kocsihoz, mert fent se tudnám tartani (a kocsi az én örökségem), de ő használja sűrűbben, munkába jár vele, most külföldre fog menni vele, amiatt is kellett megjavítani, de mondjuk volt is baja. Az én lakásomban lakunk és lehet hülyeség a részemről de úgy gondolom, hogy anyagilag én nagyon megkönnyítem az életünket azzal, hogy nem kell albérletet fizetni illetve van egy kocsink ami igaz használt meg öreg de legalább van, és még azzal is oké vagyok hogy felezzük a költségeket, de nem lehetne tekintettel lenni arra hogy nekem az anyagihelyzetem a gyereknevelés miatt korlátozott? Szerintetek én túlreagálom?
2023. aug. 21. 12:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
95%
Csak egy tanácsot tudok adni, mint anya az anyának (nekem sokszor bevállik): ha most a gyereked lenne a te helyedben, neki mit mondanál? Az elsődleges párkapcsolati mintát tőled/tőlerek tanulja! Igaz még kicsi, de az otthoni hangulatot pontosan érzi, a többit meg tudat alatt elsajátítja. Igen, sokminden változik hamár gyerek van, nem csak magadért leszel felős és neked kell példát mutatni. Abban is, hogy mit tűrünk el egy párkapcsolatban és mi az, amit nem... Ez a kapcsolat kuka, kihasználja, hogy nincs senki melletted, aki azt mondaná neki is, hogy na elég. Meg neked is, hogy menekülj ebből.
2023. aug. 21. 14:20
 42/75 anonim ***** válasza:
69%

Na akkor ezt figyeld:

Én keresek 210 et, férjem vállalkozó, 1 milliót…

Most kellett venni sok dolgot a suliba ( közös gyerek),ő meg azt mondja h nincs, sajnos az adóhatóságnak kellet befizetnie, sajnos kijött egy hatalmas gázszámla meg ilyen kamu dumák. Volt olyan karácsonyunk is h hirtelen nem volt pénz én gyesen voltam….én meg nem hiszem el h adót kellett befizetnie, valahol lehúzták. Rokonai….

Mindenesetre bevásároltam a gyerekünknek, és közöltem vele hogy ha engem mindig lenulláz mikor ő a 4-5 szörösét keresi, akkor ez nem működő házasság.

Amúgy meg általában olyanokat próbálgat h látott most egy tök jó motort, nagyon jó áron, meg most beszéltek a munkatársai egy 200 ezres porszívóróról hogy milyen jó, nem is értem hogy neki mi dolga ezzel hiszen soha nem porszívózott és soha nem takarított még amióta ismerem. Mindig azt akarja hogy vásároljunk. És amikor valami fontos dolog van akkor nincs neki pénze.

Megfenyítettem hogy ha mégegyszer nem lesz pénz hirtelen ( 1 millának lába kél hirtelen), akkor eladok valamit itthonról. Úgyis van neki masszázsfotele, karosszéke, 4 db tvje.

Érthetetlen hogy elmegy a fizetésem arra hogy vagyunk, eszünk, és amikor valami nagyobb kiadás van suli vagy karácsony, akkor hirtelen nincs pénze.

Nem tudom hol, de valahol kifolyik neki a pénz.

A gyerekünk pedig közös. Nem csak ennie kell, hanem ki is növi a ruhákat. De amúgy vagy nőkre költi vagy a rokonait támogatja. Volt amikor belefogott olyan vállalkozásba amibe belebukott . Ez 12 millióba került neki. Én meg a használtasba jártam a lányunknak ruhát venni. Nem tud bánni a pénzzel. Vagy volt amikor szerelőhöz vitte az autót. Nekem azt mondta 120 ezer volt…. Felhívtam a szerelőt, 40 ezerbe került.

2023. aug. 21. 14:38
 43/75 anonim ***** válasza:
81%
Remélem, nem lányod van... Bár a fiú se jobb... Ehhh, szeressed csak ezt az aranyembert akkor, már semmi önbecsülésed nincs.
2023. aug. 21. 14:51
 44/75 anonim ***** válasza:
93%

Mióta vagytok együtt, kérdező? Férfiként elég furcsának érzem, hogy ott él veled ez a fazon, gyereket csinál neked, a te lakásodban laktok, a te kocsidat használja és még veled fizetteti a javítások költségeinek a felét. És még te érzed magad mellette anyagiasnak? Vicces vagy már!

Simán hülyének néz téged. Valószínűleg szeretőt is tart. Lehet, hogy együtt mennek most külföldre vakációzni kicsit. Nyakamat rá! 😂

2023. aug. 21. 15:01
 45/75 anonim ***** válasza:
63%
greedy shit eater. Ezt kaptad, örök életedre vele kell lenned, akkor is ha elváltok.
2023. aug. 21. 15:11
 46/75 A kérdező kommentje:
Lányom van, 8 éve vagyunk együtt, eddig is tudtam hogy spúr mint az atom, de ez az utóbbi időszak engem is meglepett. 😕
2023. aug. 21. 15:35
 47/75 anonim ***** válasza:
91%

De akkor mi a szarnak szülsz egy ilyennek, ha eddig is tudtad???????????

Ezt magyarázza már el valaki!

Én 1 évig voltam egy ilyennel, de a felétől kezdve már biztosan tudtam, hogy sosem mennék hozzá, pláne nem szülnék, hanem inkább szabaduljak tőle.

Ennyi!! Fél év! De még annyi se kellett volna.

Az ilyenben mit szeretsz? Mert szerintem semmi szeretnivaló nincs benne és még fogyatékosnak is tűnik.

2023. aug. 21. 15:57
 48/75 A kérdező kommentje:
Mert azt hogy takarékos az tetszett, ráadásul annyira nem volt gáz mint most, tetszett hogy nem szórja el a pénzt és a családjának sokat segített anyagilag, nem gondoltam hogy az ő fejében mi nem leszünk egy család. Akkor nem így néztem a dolgokat, első igazi kapcsolatom, tetszett az az idea is hogy az első nagy szerelmemmel alapítsak családot, persze utólag mindig okosabb vagyok, lehetett volna latni a jeleket
2023. aug. 21. 16:05
 49/75 anonim ***** válasza:
86%

Uram atyam...

Ha szulnek egy pasinak es otthon maradok a kozos gyerekkel, akkor csak es kizarolag akkor, ha lebeszeltuk az anyagiakat, konkretan pedig ugy hogy beszall a NAGY RESZEBE, mert nem csak nem keresek rendes penzt, de a karrieremben is 5-10 evre visszavet nokent a gyerekvallalas. Nem beszelve arrol, hogy mit tesz a terhesseg a testemmel stb. Es ezt is csak akkor vallalom be, hogy ha neki is ez az ALAP, nem pedig vitazni kell erte.

Sajnallak azert, de nagyon remelem, hogy asztalt boritasz.

FELEZNI kisbabaval, ez hihetetlen.

2023. aug. 21. 16:12
 50/75 anonim ***** válasza:
90%

Én mondjuk kíváncsi lennék rá, hogy valóban szerelőhöz hordja e az autót, vagy csak úgy mondja, hogy lehúzhasson némi pénzzel. 🤔 Ismertem egy ilyen hapsit, a szerelő jó haverja volt, még számlát is kiállított neki, közben meg nem csinált semmit és nyilván pénzt sem kapott. Így főhősünk be tudta mutatni, hogy ő mennyit költött.

Kicsit utána néznék ennek a dolognak...

2023. aug. 21. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!