Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bűn megcsalni?

Az a baja, hogy már csak az anyát látja benned, és ezért nem kíván. Teljesen mindegy, hogy te mit csinálsz, fejre is állhatsz és pöröghetsz. Nem nálad van a hiba. Nála, fejben.
Az a legnagyobb baj, hogy ezen a beszélgetés se fog segíteni. Szerintem te se akarod hallani az őszinte véleményét.
Döntsd el, hogy akkor is vele tudsz/akarsz maradni, ha ez így marad örökre, vagy beadod a válást. Utóbbi esetén már csak papírforma a válás, aztán lehet ismerkedni másokkal, nyugodt lélekkel.

Jaj ez az anyát látja csak benned szöveg..... miért csak azt látná? Kérdezem én, férfiként. Attól, mert valaki szült egy gyereket, ugyan úgy nő és feleség is marad, nem csak egy "anya".
Aki ezzel takarózik, erre a sémára húzza a problémát, annak baj van a fejében.
Nincs gerinctelenebb dolog, mint a megcsalás. Így én ezt elítélem, nem kicsit.
Állj elé: Te Béla. Nem kívánsz már? Mi az oka? Miért nem szexelünk?
Ha olyan a válasz, akkor adj neki ultimátumot, hogy ez így nem mehet tovább. Ha x időn belül nem rakja magában ezt rendben, szeretnéd a válászt, mert ez nem kapcsolat.
Ajánld fel, mindenben támogatod, segitesz neki akár egy pszichológussal, párterápiával.

Vibrátor menti meg a házasságot nem egy harmadik fél.
Hogyan lenne így gerinced becsültre és erkölcsre nevelni az a gyereket?
Vibrátor és például használd este az ágyban a férjed előtt, hát én biztosan azonnal kivenném belőled és jól szét dugnálak, ha ő kicsit hidegebb vér mérsékeltü akkor még egy idő után ő sem bírná ki fel tudod húzni az agyát.

Ezer és egy eset van, mikor elvileg férfiak írjak le, hogy az a nő, akinek van gyereke, az nem ér semmit, megbukott, nem teszi be oda, ahonnan egy ember kijött, szétdurrant kályhacső és a többi. Csak mindenki azt hiszi, hogy ezt csak a másik nőjére értuk, de a saját felesége az más. Nem, nem más. Pont ennyire nem fog rá többé nőként tekinteni.
A másik lehetőség meg pont az ellenkezője. Mint a Csak egy kis pánik C. filmben: miért tart szeretőt? Mert a felesêgem azzal a szájjal csókolja a gyerekeink. Nem fér meg a gondolat, hogy egyszerre lehet a legszentebb dolog, édesanya, és olyan nő, aki élvezi, ha mocskosul megdugják.
A legtöbb esetben a két ok közül az egyik, ami miatt nincs szex a szülés után. Ha bent volt és látta, ha nem.

Nos, gàz lenne, igen.
Esetleg lehetne dolgozni a megoldàson.
A szex a gyermek előtt is ilyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!