Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg kellene próbálnom beszélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg kellene próbálnom beszélni vele erről, vagy elriasztanám?

Figyelt kérdés

Hízós fétisem van, de ezt nem mertem még elmondani a barátnőmnek, akivel már több, mint egy éve együtt vagyunk. Sunyi módon próbálkoztam, sok édességet vettem, pizzarendelések, stb, hogy jöjjön fel rá egy pár kiló. Egy pár fel is jött (nem sok), de nagyon nem tetszik neki. Mondtam is, hogy bejönnek a husibb lányok és neki is jól áll. Nem hülye, hamar levette, hogy az evés/hízás és a szexualitás között nálam van valami kapcsolat, de mondta, hogy hagyjam abba, mert ő nem érzi így jól magát a bőrében. Nyíltan még sosem beszéltünk arról, hogy engem konkrétan mi izgat.

Mellette tudni kell, hogy én vékony vagyok, de a párom mondta, hogy neki nincs baja a nagyobb, kövérebb férfiakkal. Egyszer - nem szándékosan híztam is egy keveset, és el is ejtett valami olyasmi mondatot, hogy mennyire tetszik neki és kezdi érteni mit szeretek ebben.

Ezek alapján szerintetek fel merhetem hozni neki azt, hogy kipróbáljuk-e azt, hogy elkezd hizlalni engem? Vagy amint ilyen konkrétan felhoznám egyből elriasztanám és betegnek nézne?

2023. aug. 19. 08:34
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

Uram atyám én meg itt szenvedek, hogy le adjam a felesleges kilókat hogy a csajok szóba álljanak velem.

Ha vékony vagy ne szedj fel kilókat mert még véletlenül nem tudod le adni nek jó móka.

2023. aug. 19. 08:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Jézus, ilyen sok embernek van ilyen fétise? Már nem az első ilyen kérdés. Amúgy kérdező volt egy korábbi kis kollégád, akit jól felhasznált a barátnő, aztán meg sírt a szája, hogy mi lesz vele, ha nagyon koveren már nem fog kelleni neki. Megyeri kockáztatni az egészséged?
2023. aug. 19. 09:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Felhizlalt
2023. aug. 19. 09:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz a hülye troll írja ki újra és újra.
2023. aug. 19. 09:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az is lehet. Lehet, hogy ez is a fétise része, hogy itt beszélget a témáról?
2023. aug. 19. 09:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Persze, csak egy ember tesz fel kérdéseket az egész oldalon..

#2 nem tudom miről beszélsz

2023. aug. 19. 09:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudod, itt nem az a baj, hogy van egy fétised, ami izgat, hanem az, hogy ilyen allattomos dologhoz folyamodsz, hogy próbálod felhízlalni. Számomra ez egy undorító tulajdonság.

Le kellett volna ülni az elején, elmondani neki, és elfogadni amit dönt. Ez számomra a nonszensz kategória, amit művelsz.

És de, nekem is vannak fétiseim, szinte mindenkinek, de ha valaki így beleavatkozna az életembe, vagy manipulálni akarna, az minden, csak nem szeretet.

2023. aug. 19. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!