Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek működhet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet egy kapcsolat szex nélkül? Vélemények, bunkózás nélkül.

Figyelt kérdés
Több mint 2 éve vagyunk együtt. Az első 3 hónapban megcsalt (orális kielégítés) a Párom egy férfival.(Én vagyok a nő) Magyarázat: mert hogy nekem "nem merte jelezni hogy igénye van" és ez így egyszerűbb volt szerinte..biszex mint kiderült ezek szerint. Ezután kicsit meg zuhantam, de felálltam és megbocsájtottam neki. A szexuális életünk soha nem volt toppon sajnos. Nagyon kevés az ő igénye. Én azt érzem hogy ez a jövőben nem fog működni mert én 30 éves vagyok, ő pedig 35. Élünk egymás mellett mint 2 barát bár állítása szerint ő nem csak mint barát akarja ezt a kapcsolatot de tenni nem tesz semmit. Nagyon sokat beszélgetünk de sajnos érdemi változás nem történik. Mostanában már elég demotivált vagyok a kapcsolatunkat illetően pedig házfelújítás projektben vagyunk.

2023. aug. 18. 21:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Borzasztó.
2023. aug. 19. 06:31
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Az hogy az embernek vannak igényei, az egy dolog. Ha valaki biszexuális akkor a nőket is kívánja.. Viszont úgy néz ki, hogy veled nem bánik jól. Tudod, hogy mit kell tenned. Vágysz az érzéki, izgalmas szexre, de ettől az embertől nem kapod meg. Mondjuk az kellemetlen, ha közös házatok van.
2023. aug. 19. 06:53
 13/15 anonim ***** válasza:
63%
A helyzet az, hogy a fasz sokkal jobban vonzza. Így lapátra tenném. Aztán mehet a kanokhoz. Ettől az egyedüllét is sokkal jobb.
2023. aug. 19. 07:34
 14/15 anonim ***** válasza:
83%
Remélem azóta nem voltatok együtt, olyasmit is összeszedhetett, ami később jön ki, pl hív, szifilisz. A pasid meleg, te csak alibi vagy. Ha biszex is, inkább a másik oldal felé hajlik. MENEKÜLJ!
2023. aug. 19. 07:39
 15/15 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező.

2-es vagyok.

Miért kopod szembe saját magad? Kell valami AIDS vagy az isten se tudja hogy mi?.. Meg ha nővel, talán megbocsatanam. De hogy férfival?? Ha az én férjem ezt mondaná pakolhatna és azzal b@szattatna magát se.. Be akivel csak akarja. Szerinted tényleg csak orális volt? Hagyjad már. Vagy őt rakták meg van o rakott meg valakit. És gyanítom hogy nem csak egyet. A hányinger ramjott. Ha ránéznek ez jutna az eszembe végig hogy ott térdel valaki előtte és sz..oja a farkát.

Ne legyen ennyire hülye, találsz másikat aki tisztel, becsületes és rendesen megrak..remélem érted mire gondolok.

Azt is eltudom képzelni hogy csak álca vagy neki, közben éli a másik kis életét.

Hozzám nem nyúlna az tuti. Betegség? Remélem voltál orvosnál, és reméljük nem kaptál el semmit. Undor...

2023. aug. 19. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!