Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy kapcsolat szex nélkül? Vélemények, bunkózás nélkül.
Allj állj.
A pasid lesz*pott egy másikat és mer mindig vele vagy?
Szerinted neki tényleg kevés az igénye, vagy inkább a pasikra áll fel neki és velük van??
K
U
K
A
Ooo szegényem :(
Ez szörnyű lehetett..
"A szexuális életünk soha nem volt toppon sajnos. Nagyon kevés az ő igénye." Mivaan?! A párod annyira vágyik/vágyott a szexre hogy nem várt rád és elintézte máshogy.. Én erre nem mondanám hogy nincs nagy igénye a szexben.. Max feléd.. Ráadásul egy férfi jobban beinditotta.. Elhiszem milyen szar ez neked. Szerelmes vagy. De egy olyan emberbe aki a saját neméhez vonzódik!! (max kicsit az ellenkezohoz is na)
De ki tudja?! Lehet már regota a másik nemhez vonzódik vagy inkább (jobban vonzódik).
Én azt javasolnám, hogy ilyen emberre ne alapozz aki azt se tudja hogy hetero vagy nem. Vagy néha ez néha az. Még a végén szülsz neki egy gyereket mert esküvő után dúl a love és amikor a gyerek már nagy.. Apuci coming outol.. Hell nooww
Szerintem jobb előbb mint később.. De ez csak egy tanács te döntesz🤷🏼♀️
Én már rég lapátra tettem volna.. Cumikázza akkor a dikeket ha az kell neki xd
Ne vedd bunkózásnak nem úgy szánom❤️
Nekem is az a gyanúm, hogy inkább meleg.
Én a helyedben inkább kilépnék ebből, ameddig lehet. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!