Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beköpjem a pasit?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki hónapok óta hülyít a barátnője mellett. Hiteget, hogy találkozunk, majd utolsó pillanatban lemondja. Volt, hogy több volt köztünk, csókoloztunk is , mondta, hogy el fogja hagyni a barátnőjét miattam, nem történt meg. Tudom, hogy nem szép dolog foglalt férfival kezdeni, de egyszerűen vele olyan erős volt a kémia, hogy szerettem volna többet. Fűt a düh és teli vagyok gyűlölettel, hogy ők jól elvannak. Bosszút akarok állni, mert nagyon sok fájdalmat és sírást okozott. Nem tudok továbblépni, azt akarom, hogy megkapja a magáét, a lányt sajnálnám de a pasi iránt irtó nagy utálatot érzek ami nem múlik.2023. aug. 14. 12:51
21/30 anonim válasza:
Te is megéred a pénzed. Miért az kell aki másé?
22/30 anonim válasza:
Ha tényleg hülyén viselkedett veled a pasi, te miért ne viselkedhetnél vele ugyanúgy? Főleg, hogy ezzel szívességet teszel a barátnőjének.
23/30 A kérdező kommentje:
#22 nekem ugyan nem kell már, csak visszaadom neki, amit velem tett érzelmileg
#21 még nem, hezitálok..tudja hol lakom, nehogy összeverjen egyik este mikor egyedül vagyok🤣
2023. aug. 14. 16:52
24/30 anonim válasza:
Legyél szíves és köpd be. Gondolj arra, hogy mennyire fáj neked, amit veled tett, és akkor értsd meg, hogy amit a párjával tesz, az még annál is undorítóbb. Adj esélyt neki arra, hogy lehessen egy sokkal jobb élete, amiben meg is becsülik. Ha akár minimális értelem van csak benne, akkor nem rajtad tölti ki a dühét, hanem a csodálatos párján.
26/30 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg neki is jobb lesz hosszútávon. Ameddig nem tud az ember az árulásról addig minden szép és jó, de ha belegondolok én is örülnék , ha kiderülne. Nem a csajtól félek, hanem a pasitól , hogy bekattan
2023. aug. 14. 17:07
27/30 A kérdező kommentje:
#26 legalább lesz egy izgi estém🤣🤣🤣🤣
2023. aug. 14. 17:09
28/30 anonim válasza:
Olyan a pasi, hogy kinézed belőle, hogy nőket verne?
29/30 A kérdező kommentje:
Igazából nem, de szerintem az ember igazi énjét szélsőséges helyzetek hozzák ki, adja isten ,hogy szelíd lélek.
2023. aug. 14. 17:14
30/30 anonim válasza:
9
Nem mindegy? Semennyivel sem javít a helyzetén a barátnője szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!