Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos volt a szakítás?

Figyelt kérdés
Szakítottam a párommal, mivel sosem ért rá találkozni napközben. Hétköznap és hétvégén sem ért rá, mivel mindig otthon volt valamikor teendője, ezért csak hétvégén késő délután akartam volna találkozni, de ugy sem tudott jönni, félt a szülei letolasatol , ha eljön nappal és nem segít otthon. Felnőtt férfiről van szó. Meguntam az egészet, mert ez így nem is kapcsolat, mintha kisfiúval lettem volna akinek a szüleitől kell engedélyt kérni, hogy kimehessen. Bár az is lehet, hogy csak kihasznált és azért ért csak rá állítólag este. Nagyon szomorú vagyok.

2023. aug. 14. 04:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem jogos nem jogos kérdése...jól tetted.
2023. aug. 14. 04:19
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
Ne sajnáld Ilyen nem érdemli meg a másikat...
2023. aug. 14. 04:22
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
Ez nem is volt kapcsolat.
2023. aug. 14. 04:56
 4/13 anonim ***** válasza:
98%

“ félt a szülei letolasatol ”

???

😂😂😂

2023. aug. 14. 05:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan szakítottál.
2023. aug. 14. 05:55
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Jogos volt. N
2023. aug. 14. 06:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
kihasznált napközben?
2023. aug. 14. 07:44
 8/13 A kérdező kommentje:
Napközben nem lehetett vele találkozni, mindig volt házimunka neki otthon.
2023. aug. 14. 19:45
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
És te hibáztál bármit? Elképzelhetetlen, hogy ez egy reakció volt valamire, amit tettél? Eléggé egy oldalúnak tűnik ez így. „Think outside the box”
2023. aug. 14. 22:44
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Jogos volt és tök érthető, hogy szomorú vagy, gondolom azért vártál ezzel és gondolkodsz rajta most is, mert szeretted. Viszont aki felnőtt létére inkább bennemarad a kényelmesnek tűnő, ámde egészségtelenül a családhoz húzó helyzetben, annak nem vagy annyira fontos hogy változtasson, jobban jársz hosszú távon, ha az ilyet inkább bennehagyod a környezetében, ha a találkozókért nem küzd lelkesedve, akkor később komolyabb dolgokért sem fog.
2023. aug. 15. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!