Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült, hogy végig volt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy végig volt egy nője, aki ráadásul terhes lett. Borítsak mindent?

Figyelt kérdés

Elég szappanoperába illő történet.

Másfél éve vagyok egy "situationship"-ben, azaz néha együtt vagyunk, néha nem, szex mindig van, apró gesztusok, mély beszélgetések, becézgetések... És eddig a szerelem egyértelműnek tűnt.

Én végig azt hittem, hogy ő csak egy csalódott férfi, akinek még idő kell, hogy kiheverje az exét. Nagyon elhitette velem, hogy szeret. Úgy ért hozzám mindig, mint egy szerelmes férfi. Gondoltam megéri rá várni. Furcsa volt, hogy soha senkit nem mutatott be nekem az életéből.

Aztán arcon csapott, hogy ezalatt neki végig, VÉGIG kapcsolata volt.. És több mint fél éve össze is költöztek. És úgy vannak fent Facebookon képek, hogy tudom, hogy mikor feltöltötték a képet, előtte nálam volt. Mikor számonkértem a pasit, mondta, hogy ne mondjak semmit a nőnek, mert 3 hónapos terhes... És rosszul lesz ha mindent megtud. Ráadásul még mindig állítja, hogy engem szeret... Ezt a részét nem is kommentálom.

Mondanom sem kell, hogy 3 hónapon belül hányszor feküdtünk le, hányszor hazudott nekem szerelmet, csak játszotta az összezavarodott szerelmes férfit aki még mindig elkötelezettségi problémákkal küzd.

Ti mit tennétek a helyemben?

A nőnél le vagyok tiltva, gondolom a hazudós mester elérte valahogyan, hogy semmilyen szinten ne tudjunk egymásról.

Én 27 éves vagyok

A férfi 35

A nő nem tudom... Ránézésre 40.

Lehet velem van a baj, de nem tud meghatni a nő helyzete. Sem a baba. Az motivál, hogy ne legyen már boldog egy ilyen gerinctelen ember. A belemet is kisírtam, össze vagyok törve.

(Mielőtt kérdeznétek igen, voltak jelek így visszagondolva, de egyszerűen nem hittem el. Egy nagyon manipulatív, nagyot mondó emberről van szó, aki nagyon szex mániás ráadásul. Én meg egy kicsit önbizalomhiányos lány vagyok. Mindig próbáltam tiszteletben tartani a magánéletét, én bíztam benne... Egy bohóc voltam.)

2023. aug. 12. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%
F.Csabi a férfi?
2023. aug. 12. 22:05
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

Anyaként mondom, hogy nyugodtan másik profilról írj a csajnak, hogy azt hitted a te pasid 1,5 éve szexeltek folyamatosan.

Minden anya akarná tudni, hogy egy hazug csaló a párja. A terhességben meg amúgy sem lehetsz biztos, mivel ez hazug mondta, másrészt tökre nem számít semmit, terhesen is akarjuk tudni, ha egy rohadék a párunk. Utánad majd úgyis jön más, mindenképp rossz lesz a nőnek(rövidtávon). Amúgy ha szexelnek, mindenki egyformán ér hozzád, úgy, mint aki szexre szeretne rávenni:).

Hosszútávon csak nyer a nő, ha megtudja.

2023. aug. 13. 03:00
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanazt a top 20% lapatallu machot passzolgatjatok korbe. Vagyis mi ez a nagy meglepodes?

39F incel

2023. aug. 13. 07:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem a másik nő a hibás azért, ami veled történt. Ezt szögezzük le és mantrázd magadnak. Megérdemli az igazságot, de ne rúgj bele, ígyis baromi nehéz lesz neki.

Szóval lazán csak írnék neki (akár más profiljáról) néhány képpel, dátummal (elejétől a végéig), levelezés kifotózással. Nem bunkón, vádaskodva, csak tájékoztatva, hogy tudjon róla, téged alaposan megvezetett a párja. Ennyi.

2023. aug. 13. 09:26
 15/15 A kérdező kommentje:

Még mindig rágódok rajta, egyszerűen emészt ez az egész.

Nem tudom lelkileg fel vagyok-e készülve egy ekkora cirkuszra...

Neki nagyon fontos ez a nő, többször mondtam neki, hogy el fogom mondani. De azt mondta akkor elveszít mindent az életéből és mindenre képes lesz, nem számít hány évet ül a börtönben...

2023. aug. 17. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!