Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bocsánatot kérnétek ha túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bocsánatot kérnétek ha túl messzire mentetek?

Figyelt kérdés

Megbontránkoztató lesz, elore szolok.

Kulso szemmel, illedelmes idilli páros vagyunk, de nálunk is akadtak problémák, amiket sajnos már szép szóval nem tudtam rendezni.

Az este folyamán enyhén ittas állapotú párom hazajott (nem részeges egyébként) leteremtettem az utóbbi viselkedései miatt, s hogy semmit nem tud betartani. Sajnos nagyon messzire mentem, provokáltam, olyan dolgokat vágtam hozza amiket nem illett volna és addig addig viselkedtem értetlenül, nem hagytam aludni míg elszaladt a cérna, pedig figyelmeztetett hogy tudom mi lesz a vége, hagyjam abba. Roviden ennyi tortent majd befogta parnaval a szam, majd kezezel orromat, hatulrol lefogott es a hajamnal fogva nem engedett el mig nem valaszoltam meg hogy hanyszor lökdöstem meg őt hogy nem aludjon. Mikor ennek vege lett kiviharzott es atmentem a masik szobaba, majd visszarangatott, de mikor elaludt átjöttem.

Egyértelmű hogy nem folytatjuk, de tudom hogy tulsagosan messzore mentem, nem kell az ilyet nem tehet veled senki szoveg, tudom hogy nem kellett volna ezt csinalnom es nem lett volna ez a vége. Legszivesebben szo nelkjl lelepnek, de nagyon buntudatom van, hogy miert kellett ilyen idiotanak lennem, ha napokkal ezelott helyre akartuk hozni.

Mit kellene holnap tennem? Meg nem terek magamhoz, nem szeretnem elmondani senkinek. Reggel lépnem kell valamerre, de nem tudom szólnom kéne e valamit vagy jobb a hallgatás.

2023. aug. 12. 01:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%

Figyelj, voltam ilyen helyzetben és utólag - más, normális kapcsolat tapasztalatai alapján - ki merem jelenteni, hogy a másik fél érdektelensége volt az, ami miatt idegesen és mininálisan agresszívan reagáltam, amire ő aztán még agresszívabban.

Belőlem az váltja ki a hisztit, amikor jelzek egy problémát és a másik fél nulla empátiával, lekezelően reagál rám. A mostani párommal ilyen nincs. Ha jelzem, hogy valami zavar, meghallgat, megért, akkor is, ha fáradt, ha álmos, mert nem szeretné, hogy magamban őrlődjek a közös problémán. Vele soha nem fajulna el ilyen szintig. Van, hogy kicsit felemeljük a hangunkat, de kiadjuk ezzel a haragot és utána szent a béke. Én már csak olyan emberrel vagyok képes lenni, akivel minden nehézséget meg lehet beszélni a felmerülésekor.

2023. aug. 12. 09:49
 12/18 anonim ***** válasza:
89%
Az emberek miert olyan hulyék hogy magukban keresik a hibát?amit tett, arra nem indok semmi. Az se ha massal k.féltél volna. Semmi.
2023. aug. 12. 10:32
 13/18 anonim ***** válasza:
41%
Túl messzire ment de te is ittas embert hergelni, hàt nincs sok eszed. Nem ilyenkor kellett volna megbeszélni a dolgokat.
2023. aug. 12. 12:38
 14/18 anonim ***** válasza:
47%
Megérdemlitek egymàst, gratulálok
2023. aug. 12. 12:45
 15/18 anonim ***** válasza:
57%
A nő hergelte, tehát a férfi a hibás. Gusztustalan feminista oldal ez!!!
2023. aug. 12. 12:45
 16/18 anonim ***** válasza:
85%

Elmennék a rendőrségre, mert fizikálisan bántalmazott és fojtogatott. Ennyi a nagy helyzet.

A barátom is néha iszik, és amikor piszkálom, mert szoktam, akkor valóban lefog, csak éppen nem fojtogat, hanem csókol, vagy megcsiklandoz - aztán ált. szexelünk, mert ő kíván és engem is hangulatba hoz.

Hogyha azt érezném, félnem kellene tőle, másnap elköltöznék.

2023. aug. 13. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:
68%

Csak szólok, hogy az alvás megvonás kínzásnak számít amit általában guantanamo és hasonló helyeken szoktak alkalmazni illegálisan terroristákkal szemben. Ha ott el ítélik az ilyen bánásmódot akkor itt is el kel.

Velem is csinálta az ex. Borzalmas kínzás volt át éltem.

2023. aug. 14. 01:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Te is kérj bocsánatot és ő is, de aztán szakítsatok! Bocsi, de ebből a kapcsolatból senki jó nem lesz.
2023. aug. 16. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!