Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális párkapcsolat ez?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel ő 24 éves én pedig 25.

Leginkább a szex miatt van "vita" eleinte minden oké volt most meg bárhogy próbálkozom semmi eredmény.

Mindent megbeszélünk ezen a téren is azt mondja,hogy jó és nincs baja a szex-el de valahogy nem kívánja azaz a heti egy is sok.

Eljárkál bulizni nélkülem (amin nem is problémázok),de olyan üzeneteket írkál,hogy próbálja magát kontrollálni nehogy olyat mondjon amivel valakinek megtetszik. És ez neki fura,azt állítja,hogy lehet szerelmes.

Van ok aggodalomra?

2023. aug. 10. 21:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10. De maga a szex milyen minőségű volt? Ő is élvezte vagy sem? Mert akkor engedd el.
2023. aug. 11. 10:09
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen,élvezte.

Beszélgettem vele róla és kérdezgettem,hogy valami nem oké e?

Persze közben is látom,hogy élvezi csak azért jobb átbeszélni,hátha valami nem tetszik

2023. aug. 11. 10:13
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy az ilyen semmirevaló hülyeségek, amiket mond szinte biztosan annak a jele, hogy csak azért van veled, mert éppen nincs jobb.

Nekem is a legutóbbi barátnőm azon kesergett, hogy nekem milyen jó, hogy vannak barátaim, de neki nincsenek olyan igazi jók, és emiatt szomorú volt. Aztán elment egy olyan buliba, ahová egy olyan ember hívta el, akit ő a saját bevallása szerint sem annyira ismert, csak egy közös hobbi kapcsán egy közösségben mozogtak rendszeresen - én ne menjek, mert majd ők lesznek a barátai és majd bemutat nekik.

Aztán a buli után 1 héttel szakított velem és elköltözött, majd 3 hét múlva hazavitt egy srácot, akit ebben a buliban ismert meg. 2 hónap múlva teherbe esett tőle, rá két hónapra összeházasodtak, és csak ezután költöztek össze.

Szóval ennyit a "jaj nem is tudom, hogy mi a bajom, de valamit mondanom kell, hogy ne legyen feltűnő" hülyeségekről. Mentálisan ép, normális ember felismeri, hogy mi a baja, és ezt határozottan és asszertív módon kommunikálja a partnere felé, hogy a nyűglődés helyett inkább a megoldás felé - legyen az akár a szakítás - tudjanak közösen haladni.

A te barátnőd nyilvánvalóan nem ebbe a kategóriába tartozik. Ezek tükrében neked kell eldöntened, akarsz-e olyan kapcsolatért küzdeni, amit a másik telibeszar.

Én nem javaslom, de te tudod.

2023. aug. 11. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!