Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban szeret a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban szeret a barátnőm?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt, és nem tudok kiigazodni rajta.

Ha több napot vagyunk együtt akkor elmegy 10-15percre nyomkodni a telefonját mert kell neki a privát tér.

Ha nem írok neki egyből vissza az a baja,ha egyből visszaírok akkor meg az,hogy be kell számolnia.

A szex sem megy zökkenőmentesen mert havonta kb 5 alkalom a plafon?

Nem áll készen a komoly kapcsolatra vagy más is állhat a háttérben?

28 éves nő az illető

Mindenkinek nyíltan azt mutatja és mondja,hogy boldog de ha ketten vagyunk nem éppen úgy viselkedik.

2023. aug. 9. 20:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Otthagyni. Ez azért tuti, mert te egy kiforrottabb személyiség vagy, ő meg egy kiscsitri, akinek még bőven fejlődnie kellene.
2023. aug. 9. 20:45
 2/12 anonim válasza:
100%
lapát
2023. aug. 9. 20:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Kuka. :D
2023. aug. 9. 21:00
 4/12 Silverfox30 ***** válasza:
100%
Az elöttem szólokhoz hasonlóan ugyan azt tanácsolom. Ejtsd! Ha yz együtt töltött időben fontosabb saját maga akkor állj tovább!
2023. aug. 9. 21:05
 5/12 A kérdező kommentje:

Természetesen vele is beszéltem ezekről a dolgokról de mindent lazára vesz.

Egyszer mondtam neki,hogy gondolkozzon el a dolgokon es annyit mondott,hogy ő szeret és nincs mit átgondolnia.

Az összeköltözésről hallani sem akar,a barátok,buli csavargás mindig fontosabb.

Kérdeztem,hogy a nyaralásunkból tölthetek e fel egy közös képet és mondta,hogy még várjunk ezzel a képfeltöltéssel.

2023. aug. 9. 21:14
 6/12 A kérdező kommentje:

Jajj,azt elfelejtettem még írni,hogy válaszolni rengetegszer "elfelejt" persze nem írkálok neki max néha 3-4 óra múlva visszaír.

De ez nem mindennapos,sűrűn előfordul.

2023. aug. 9. 21:23
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
Neked kell tudni. A hagyd ott javaslatot lepontozzák. Szerintem akkor ne hagyd ott, hanem reménykedj hogy változni fog valami.
2023. aug. 9. 21:26
 8/12 Fulár ***** válasza:
100%

Ez nem a tárgyhoz tartozik de ha az ember átgondolt és értelmes valâazt ad azt nagyon sok esetben lepontozzák.Éppen ezért már nem szoktam azzal foglalkozni,hogy ki sértődik meg vagy ki nem.Szóval kedves kérdező:Ne legyél már ekkora veréb kretén!Vagy talán neked ez így rendben van?Szeretsz szenvedni?Esetleg várod a csodát,hogy vazázsütésre minden csodâs lesz?Mert ez erőssen kétlem.Amit meg lehetett tenni azt te megtetted!Megpróbáltad megbeszélni és megoldani a problémákat de ez mindig két emberes buli.Innentől neked nincs befolyásod a helyzetre!

Bármennyire is szereted dobd ki!Idővel lesz más aki sokkal különb!

Egy kapcsolatnak nem kell tökéletesnek lennie!De tudod,hogy érdemes benne lenni egy kapcsolatban?Úgy,hogy becsukod a szemed és gondolkodas nélkül azt mondhatod,hogy igen!Boldog vagyok!Tedd fel magadnak a kérdéseket.Jó ez így?Boldog vagy?

2023. aug. 9. 21:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Semmiképp nem pontozlak le,hisz igazából minden szavad igaz,sajni ekkora veréb voltam
2023. aug. 9. 21:54
 10/12 Silverfox30 ***** válasza:
100%
Fel a fejjel kérdező! Úgy gondolom, hogy számodra fontos a párod! Azaz megtalálod azt aki ezt értékeli és viszonozza. Lépj tovább. Minden csoda 3 napig tart! Hidd el. Saját tapasztalat! Meglessz a párod! :)
2023. aug. 9. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!