Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan szembesítem ezekkel? Vagy ki fog dobni?
Viszonylag friss kapcsolat de tudni kell, hogy nagyon kiégtem a társkeresésben, meg úgy általában a nők miatt. Nagyon ritkán volt számomra hozzáférhető olyan nő aki kinéz valahogy, intelligens és nem akarja magát eltartatni vagy nem akar mindenféle drága dolgot. Ezek mellé pedig a nők igényei is az egekben.
Na, elég is ennyi háttérsztori.
A lényeg, hogy a barátnőm nagyon sokat udvaroltatott magának, éreztette, hogy ő "nem akárki", neki meg kell felelnem. Úgy hivatkozott magára, hogy "kiemelkedően igényes", szóval neki férfiban is ilyen kell kizárólag.
Kicsit bennem van a tüske, hogy végig én udvaroltam neki és hogy ekkora önbizalma van, az sose volt kérdés, hogy nekem mik az igényeim.
Pedig van pár zavaró dolga, ami ráadásul az igényességbe nagyon nem fér bele.
Pl. heti 5x eszik tésztaételt, pedig azt mondta, hogy az étkezésére is nagyon nagyon igényes. Szerintem ez egészségtelen, ezt már finoman mondtam neki, de akkor is már ocsmány arckifejezéssel nézett rám és virágnyelven ugyan, de erősen hárított.
A másik az, hogy tegnap ment a hasa vagy 4-5x, nem tudtunk találkozni emiatt és be se ment a munkahelyére. Ezzel szemben az fel sem merült, hogy orvoshoz menjen ezzel, pedig még mondta is, hogy "néha megesik az ilyesmi". Az igényes nő, aki nem megy orvoshoz az egészségügyi bajával?
Harmadszor pedig, ő tökéletesen elégedett az alakjával, de szerintem van rajta egy olyan 4-5 kiló felesleg.
Negyedik dolog pedig: nem szőrteleníti az alkarját.
Ha ezekkel szembesítem, akkor esélyes, hogy kidob?
Nagyon nehezen tartom magamban, pedig tényleg kezdem megszeretni és még így is. Egyszerűen túl sok a felgyülemlett tüske és részéről nagyon nagy az egó.
Néha úgy érzem, kikívánkozik, és az sem érdekelne, ha kidobna, de utána mindig meggondolom magam.
"a barátnőm nagyon sokat udvaroltatott magának, éreztette, hogy ő "nem akárki", neki meg kell felelnem"
Eddig olvastam. Aranyapám! Neki nem kell megfelelnie a te elvárásaidnak? Dehogynem. Ez a dolgok rendje. Nyilván olyannal alakítok kapcsolatot, aki megfelel az elvárásaimnak. Ha nem felel meg, és az igyekezet sincs meg benne, így jártunk. Annyi nő van, mint égen csillag, keresek mást.
Sokat udvaroltatott magának? Mert csak sokára tudtad elvenni az eszét. Ez hol az ő hibája? Egyszerűen kevés voltál/vagy neki.
Ha téged ennyire idegesít az, hogy ő elégedett magával, minek vagy vele?
Te nem kedveled őt, láthatóan kimondottan idegesít téged. Dobd ki, teljesen értelmetlen ez a kapcsolat így.
Vagy.. nem akarod kidobni, mert akkor egyedül lennél? Hmhm....
Te komolyan orvoshoz rohangálsz hasmenéssel? Öcsém, az ilyenek miatt kellett volna a vizitdíjat bevezetni.
Mondd el neki, látszik hogy amúgy sem szereted csak örülsz hogy végre valaki hozzáér a pöcölődhöz. Valószínű dobni fog, de jobb is lenne úgy.
Ritka gáz faszi vagy!
Ez a csaj pedig 100x jobbat érdemel nálad..de megnéztem volna,hogy udvaroltál neki,hogy melletted kötött ki..itt nem neki nagyok az igényei sajnos szemmel láthatóan,hanem neked...de úgy az egekben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!