Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvet ezért a párom?
Barátnőm szegenyebb családban nőtt fel, szülei nem hajtották a pénzt.
Ő azt hozta otthonról hogy a pénz nem ad értéket, és nem minden áron kell hajszolni.
Kettőnk élete sokkal könnyebb köszönhetően hogy támogatnak minket. Ez jelentős segítség.
Sokkal könnyebben tudunk megengedni dolgokat.
Én jobb családi hátteret kaptam. Arra tanitottak hogy fogjuk meg a pénzt, és ne csak a mára gondoljunk anyagiak terén, és közösen tegyünk a kasszába, közösen is vehetünk ki belőle.
Mikor erről beszéltünk többször akkor olyan " megvetés félét" éreztem a hangjában.
Lehet én túl tolom ezt a pénz dolgot, de számomra biztonságot nyújt hogy legyen mihez nyúlni és ne legyen gond mondjuk egy hűtőt venni vagy épp elmenni hosszú hétvégére.( mert "nem hianyzik az az összeg a mindennapokhoz")
Ő és a szülei hozzánk képest másként tekint a pénzre. Ők szükséges rossznak tartják, annyi legyen hogy kajára.
Nem azt mondom hogy ilyen színvonalon élnek mint írtatok de nem annyira igényesek, nekik elég a tv és telefon, igényük nincs hogy eljárjanak, max az állatkert.
Általunk jutott el sok olyan helyre ahová a szülei által soha, vagy mi inteztük el a betegsége miatt a rokkant nyugdíjat mert ezt se intézte az anyja pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!