Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek "jó" nő?

Figyelt kérdés

Úgy érzem nem vagyok elég jó a páromnak, ha rákérdezek, vagy hárít vagy csak jó dolgokat mond.

De...külön nyaralunk, a munkában láttam egy másik lánnyal jól elvoltak, észre sem vette,hogy ott vagyok.

2023. aug. 9. 03:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%
Regisztrálj társkeresőn. Beszelgess férfiakkal. Próbáld meg nem sajnáltatni magad. Közben igazitsd be a hajad hajvasaloval. Az arcborod próbáld meg egységessé tenni. Kicsi smink. Szemoldokod szempillad emeld ki. Pirosito nem árt. Oltozkodj passzos ruhákban. Az csak összefog. Mikor beszélsz próbálj meg nem negativ érzelmeket közvetíteni. Legyen pokerarcod. Ez a legnehezebb.
2023. aug. 9. 13:18
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Pókerarc minek kell a jónőséghez? :D Én inkább azt javasolnám, hogy mosolyogjon sokat.

Meg minek kell regisztrálni társkeresőre a jónőséghez?

Meg minek kell kivasalni a haját? Nem mindenkinek áll az jól.

Én inkább azt javasolnám, hogy találja meg a hozzá illő stílust mind színekben, mind formában. Ha magára akar erőltetni egy egyenstílust, az nagyon kiábrándító. Mikor látok tinilányokat tök egyforma frizurával, ruhában, mindig elszomorodom, mert látszik, hogy semmi egyéniségük nincs, csak majmolnak valamit. Na, ez az, ami pont nem az önbizalom megnyilvánulása.

2023. aug. 9. 13:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Azért kell a poker arc hogy ne mutassa ki ami benne felgyűlt. Ez nem olyan egyszerű. Persze mosolyogjon mint a vadalma. Érzés nélkül nem igazi a mosoly.

Hogy miért vasalja ki a haját? Azért mert a férfiaknak minden bejön amit csinálunk. A lényeg h látszódjon h vmit kezdett magával. Nem azt mondtam h fújja fel a száját

2023. aug. 9. 21:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Ehhez, na ilyen pasi nekem.nem.kene, akinek nem.mutathatom ki az érzéseimet és pokerarcot kell magamra erőltetni. Ha egy droidda kell várnom, akkor inkább lennék egyedül.
2023. aug. 9. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!