Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek "jó" nő?
Úgy érzem nem vagyok elég jó a páromnak, ha rákérdezek, vagy hárít vagy csak jó dolgokat mond.
De...külön nyaralunk, a munkában láttam egy másik lánnyal jól elvoltak, észre sem vette,hogy ott vagyok.
Pókerarc minek kell a jónőséghez? :D Én inkább azt javasolnám, hogy mosolyogjon sokat.
Meg minek kell regisztrálni társkeresőre a jónőséghez?
Meg minek kell kivasalni a haját? Nem mindenkinek áll az jól.
Én inkább azt javasolnám, hogy találja meg a hozzá illő stílust mind színekben, mind formában. Ha magára akar erőltetni egy egyenstílust, az nagyon kiábrándító. Mikor látok tinilányokat tök egyforma frizurával, ruhában, mindig elszomorodom, mert látszik, hogy semmi egyéniségük nincs, csak majmolnak valamit. Na, ez az, ami pont nem az önbizalom megnyilvánulása.
Azért kell a poker arc hogy ne mutassa ki ami benne felgyűlt. Ez nem olyan egyszerű. Persze mosolyogjon mint a vadalma. Érzés nélkül nem igazi a mosoly.
Hogy miért vasalja ki a haját? Azért mert a férfiaknak minden bejön amit csinálunk. A lényeg h látszódjon h vmit kezdett magával. Nem azt mondtam h fújja fel a száját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!