Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a párom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a párom? Kapcsolódni akar? Felzárkózni? Ellenôrizni? Túlreagálom?

Figyelt kérdés

Egyre inkább azt érzem, mintha nem is lenne személyisége, hanem, olyan, mint a víz, ahhoz alkalmazkodik, aki vele van.

Bemutatom a barátaimnak, ő pedig 2-3 alkalom után ùgy viselkedik, mintha a MI barátaink lennének, és megsértődik, ha ki van hagyva. Én 5 éve futok, maraton, szilveszteri maraton, van futócsapatunk is. Szólt, hogy szeretne velem futni, egy hónapja jön velem hétvégén, de ez már az ő szemében közös hobbi, amit nélküle ne csináljak.

Egyre inkább félek bemutatni a szüleimnek, mert félek, hogy egy év után pl. már azt is páros programnak tekinti.

Azt már meg sem merem neki mondani, hogy egy posztgraduális képzést akarok csinálni, mert félek, hogy kitalálja, hogy ő is akar egyet, de addig várjak, amíg eldönti, mit akar.

2023. aug. 6. 18:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

azokat az érzéseket figyeld meg, hogy mit „gondolsz” róla

azokat a gondolatokat, hogy úgy viselkedik, és ez neked milyen érzés

mi az amitől félsz irányában, ezeket az érzéseket fogalmazd meg magadnak

mi az amiért nem mersz neki mondani, hogy mit csinálnál még…és milyen gondolatok fűznek hozzá..

ezekkel kell dolgozni magadon..

NEM A MÁSIKAT KELL MEGSZERELNI!!! a hozzá kapcsolódó érzelmeket!! ezek generálják azokat amivel dolgod van!

2023. aug. 9. 09:22
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Szerimtem ez igenis kontrollálás, és tök ijesztő. Normális ember ilyet tuti nem csinál.
2023. aug. 9. 09:36
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
Kapcsolódni akar, egyedül nincs motivációja se ötlete, hogy mit kezdjen magával.
2023. aug. 9. 10:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem akarja egyedül végezni, talán soha nem volt eletcelja és most kihasználja amit nyújtasz, elmagyarazhatod neki ha gondolod, hogy nem így működik, szívesen mellé állsz, támogatod, de nem kell neki téged utánozni. Ha nincs hozzá kedved, akkor tedd ki.
2023. aug. 9. 18:23
 15/15 anonim ***** válasza:
50%

11-es 😄 szerelő szerinted a párja hogy ezt írod? Nem is merek arra gondolni hogy mi van akkor ha az illetőnek szakmai ártalma van. A szerelem szóról is az aznapi szerelni valója jut eszébe.

Én is írtam hogy szimplán csak vele szeretne lenni. Hosszabban kifejtettem de mindenki lepontozott bár engem nem érdekel, de a kérdezőnek zavaró lehet ez a random pontozgatas ha nem tudja eldonteni hogy most akkor mi van. Ennek a pontrendszernek semmi értelme se a válasz hasznos a válasz nem mert nagyon hasznos választ is nullaznak le unatkozó emberek.

2023. aug. 9. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!