Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Nagyon izmos vagy szálkás?
Az utolsó 10.55-ös öszinte!
Itt a fórumban a legtöbb lány tagadja, de igenis a legtöbbnek bejönnek a szoborszerű testtel rendelkező férfiak. Persze, hogy nem az a minden, de egy normál sráccal összehasonlítva az udvarlásnál már jelentős előnnyel indulnak.
a dávid szobros vagyok. minden egyes nőnek van egyfajta ideálja..nekem pl a dávid szobor. nem ahhoz mérten keresek párt magamnak, és ha szembeállítanának két sráccal, az egyik szoborként, a másik lenyűgöző mosolyával, nem túl vékony, nem túl kiyúrt, amolyan normális testalkatúval, akkor az utóbbit választanám. ez a szobor egyfajta ideál nekem, gyönyörű, mert egy szobor. nem azt jelenti, hogy inkább az olyat választanám. a férfiaknak is van egy női ideálja, de...
kisugárzás kérdése, hiába gyönyörű az ember, viszont ha ránézek, csak gyönyörködni tudok benne, de az értelmet nem találom.
de persze biztos van olyan gyönyörű férfi, aki még értelmes is, ezt nem vitatom.
11.04-es
Arra gondoltam, hogy ha van két srác, akik minden egyéb jellemzőben hasonlóak, csak éppen a testalakatuk különböző, akkor a szobortestű valószínű jobban bejönne, mint az átlagos.
Szálkás! És nekem 2 okból az egyik az az, h nekem egyszerűen nem jön be az izmos pasi mondjuk legyen az tommyboy v vki aki nem annyira izmos mint arnold. A másik meg, h vékony vok 163, 46kg és nem érezném magam jól 1 nálam 2x akkora pasi mellett.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!