Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁNYOK! Nagyon izmos vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Nagyon izmos vagy szálkás?

Figyelt kérdés
Lányok, szerintetek melyik a számotokra jobb férfi testalkat? A nagyon izmos alkat (pl. Arnold Schwarz.) vagy inkább a szálkás test a jobb?
2010. okt. 15. 10:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy.. Bár azért annyira agyon gyúrt ne legyen mint Arnold az már azért túlzás. Bár ha valaki megtetszik mindegy mi miatt akkor elfogadom ahogy van:)
2010. okt. 15. 10:53
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem alapból nem tetszenek a nagyon kigyúrt fazonok. nekem az már túl nagy falat, egyszerűen nem vonzanak. a vékony pasik sem. mellettük nem is érezném magam jól. legyen "nagyobb", mint én. férfias legyen így egyszerűen.
2010. okt. 15. 10:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
mint a Dávid szobor...az olyan kis helyes:)
2010. okt. 15. 10:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem a normál testalkat jön be. Se nem izmos, se nem szálkás.
2010. okt. 15. 10:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Az utolsó 10.55-ös öszinte!

Itt a fórumban a legtöbb lány tagadja, de igenis a legtöbbnek bejönnek a szoborszerű testtel rendelkező férfiak. Persze, hogy nem az a minden, de egy normál sráccal összehasonlítva az udvarlásnál már jelentős előnnyel indulnak.

2010. okt. 15. 11:04
 6/11 anonim ***** válasza:
A hétköznapi gyúrós sose jut el arnold szintjére izmosságban, tehát már alapból marhaság a kérdés...
2010. okt. 15. 11:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez igaz! Viszont jó nagy darab még lehet. Méternyi széles váll, 45-50 vagy még nagyobb bicepsz, ilyesmire gondolt.
2010. okt. 15. 11:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

a dávid szobros vagyok. minden egyes nőnek van egyfajta ideálja..nekem pl a dávid szobor. nem ahhoz mérten keresek párt magamnak, és ha szembeállítanának két sráccal, az egyik szoborként, a másik lenyűgöző mosolyával, nem túl vékony, nem túl kiyúrt, amolyan normális testalkatúval, akkor az utóbbit választanám. ez a szobor egyfajta ideál nekem, gyönyörű, mert egy szobor. nem azt jelenti, hogy inkább az olyat választanám. a férfiaknak is van egy női ideálja, de...

kisugárzás kérdése, hiába gyönyörű az ember, viszont ha ránézek, csak gyönyörködni tudok benne, de az értelmet nem találom.

de persze biztos van olyan gyönyörű férfi, aki még értelmes is, ezt nem vitatom.

2010. okt. 15. 11:59
 9/11 anonim ***** válasza:

11.04-es

Arra gondoltam, hogy ha van két srác, akik minden egyéb jellemzőben hasonlóak, csak éppen a testalakatuk különböző, akkor a szobortestű valószínű jobban bejönne, mint az átlagos.

2010. okt. 15. 12:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Szálkás! És nekem 2 okból az egyik az az, h nekem egyszerűen nem jön be az izmos pasi mondjuk legyen az tommyboy v vki aki nem annyira izmos mint arnold. A másik meg, h vékony vok 163, 46kg és nem érezném magam jól 1 nálam 2x akkora pasi mellett.

20/L

2010. okt. 15. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!