Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi erre a megoldás? Én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erre a megoldás? Én nem találok.

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt van mar közös gyermekünk.

Terhesség alatt elkezdett iszogatni (olyan kollégái lettek) majd egyre többet ma már szinte minden hétvégén leissza magát szombat 18:00-kor mar k. O. Vasárnap folyt köv. Többször is volt már ebből nagy veszekedés nem érti mi a bajom azzal hogy alkesz lett mellettünk, egy baba mellett. Így nem lehet gyermeket nevelni.

De! Anyagiag nem tudom kirakni. BAR listás lettem a GYED alatt ha visszamegyek dolgozni vonna fogják. Nincs saját lakás, albérlet. Egyedül egy fél fizetésből én ezt képtelen leszek csinálni. Nem fogom tudni fizetni akárhogy is számolom. Felmondani nem tudom (mert olcsóbb albi nincs max drágább) és nem is akarom az albit. Anyukam egyedül él de de nem összkomfortos a ház ráadásul 1 szobas.... Nincs hova mennem. Marad az albi. De egyedül se fogom bírni illetve ezzel az emberrel se tudok tovább együtt élni, maradni.

Milyen lehetőségeim vannak még?? Valaki tudna segíteni?

Azon kívül hogy 5ös lottót játszok.... :D

CSOK-ot a fentebb említett probléma miatt nem tudok igényelni.

2023. aug. 4. 10:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lereagált*
2023. aug. 5. 12:37
 12/12 A kérdező kommentje:
Az aldozathibaztatas egyenlő a parasztsaggal. Ezt érdemelted.
2023. aug. 5. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!