Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kiakadt, hogy egy jó haverja összejött az “exével”. Szerintetek ez normális? (Bőv. Lent)
Figyelt kérdés
2.5 éve együtt volt együtt a párom a csajjal mindössze 1 hónapig(!), ráadásul a párom mondta ki anno a végét. Most mégis ki van akadva, hogy a haverja összejött vele. Mi 1,5 éve vagyunk együtt.2023. aug. 1. 21:19
11/14 anonim válasza:
Barátom haveri korébrn nem szoktak rámenni egymas exeire se.
12/14 anonim válasza:
Egyik barátnőm barátnője csókolózott egy buliban az exével, akivel akkor 1 évvel ezelőtt 2 hónapot volt együtt. Neki már volt más, de így is kiakadt nagyon. Beismerte, hogy még mindig őt szereti és bármikor visszamenne hozzá, hiába van új párja. Úgyhogy van ilyen is.
De alapból engem is zavarna, elégge furcsa szituáció, bár ha csak ilyen rövid kapcsolat volt, és nem tányérdobálással ért véget, akkor még elmegy, max egy napig mérgelődnék rajta.
13/14 Mendy98 válasza:
Egyszerű "Tesó kódex".
Még én nőként is megértem, nemár, h pasik meg nem értik...
14/14 anonim válasza:
Szerintem itt leginkabb a haverban csalodott, azert bosszantja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!