Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kommunikációval megoldható?
Figyelt kérdés
Adott a párom és én,rengeteg időt töltünk együtt,alapjában teljesen egészséges a párkapcsolatunk,több hónapja az ő tiktokját pörgettem,és mivel sok embernek nem küld videót,megláttam az exével való beszèlgetèst,semmi extra nem volt benne,csak szimplán,hogy becézte stb. Teljesen normális dolog,engem nagyon érzékenyen érintett,nem kellett volna látnom,úgy érzem ott valami megtört bennem,ugyanúgy szeretem,és a világ legfontosabb személye nekem,nemis tudom,hogy normális-e,hogy ez bármilyen érzést kiváltott belőlem,azóta valami más bennem,és erről neki nem beszéltem még,hogy valami megtört akkor bennem.Kommunikációval tényleg megoldható? Egyébként is mindent megtudunk beszélni.2023. aug. 1. 21:04
2/7 anonim válasza:
Hát ahol vki az exével beszél nem kizárt h d.gna is ha ugy lenne
3/7 A kérdező kommentje:
Nem jelenleg beszélt,régi beszélgetèst találtam meg
2023. aug. 2. 06:54
4/7 anonim válasza:
Lehet az exèn mult csak h nem ment tovabb
5/7 A kérdező kommentje:
Ember,mi mult volna?? Amikor egyutt voltak anno regen valamikor azt a beszelgetest lattam. Semmi ilyenrol nincs szo. Amikor meg egyutt voltak,azota nem beszeltek.
2023. aug. 2. 07:27
7/7 A kérdező kommentje:
Mert nem az a lenyeg,hogy barmi is lenne az exevel,hanem mert szimplan azelott nem lattam semelyik paromnak ilyen jellegu beszelgeteset,es most elosszor,nyilvan volt neki elottem mas ahogy nekem is,viszont akkor olyan holgyeknek kernem a velemenyet,akik tudjak,hogy ha indoktalan is,rosszul tud esni az ember lelkenek,hogy anno massal milyen volt.
2023. aug. 2. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!