Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alábbi szituációról? Aggódnom kellene?
Páromnak van egy lány barátja, amivel nincs bajom, viszont tapasztaltam -szerintem- fura szitukat…. Legtöbbször amiket a csaj csinál.
Pl: régebben volt hogy megpaskolta párom fejét, vagy nemrég ott álltak előttem, és a vállát fogdosta, hogy milyen jó gyerek, vigyázzak rá. Egyik ismerősünk mondta a páromnak, hogy el kell neki valamit mondania, a csaj meg odakiabálta neki, hogy szeretlek!
Amiket párom részéről láttam:
A jelenlétemben mondta 1x a csajnak, hogy milyen csinos, meg úgy látom néha elpirul mikor vele beszél. Ezt nálam is szokta egyébként, azt mondja azért mert tetszem neki.
Túlreagálom a dolgot, és nincs jelentősége? Lehet butaság ezen agyalni.
3: "Ezek még beleférnek a barátságba."
Ezzel nem értek egyet.
A barátságba az fér bele, amit egy azonos nemű ember is megcsinálna. Mit gondoltok, egy fiúbarát is fogdosná a vállát??? Ha igen, mindenki rögtön arra gondolna, biztosan meleg - és ugyanúgy vonzódik hozzá, mint a kérdező által írt lány. :-)
Szóval holtbiztos, hogy a lány többet akarna barátságnál. Ha párod nem hárítja ezeket (mert pl. jót tesz az egójának, hogy eped utána egy másik lány is), akkor azért figyelj erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!