Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párkapcsolati gondok mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolati gondok mennyire hatottak a munkádra ?

Figyelt kérdés
Hatással voltak e rá. Hogyan teltek a mindennapjaid akkor, mennyi ideig tartott?
2023. júl. 28. 13:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Mindig tudtam koncentrálni, akármennyire is szét voltam csúszva, a munkám ennek sosem látta kárát. Nem engedhetem meg magamnak.
2023. júl. 28. 13:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szakítás után kb. 1 hónapig gyengébben teljesítettem. Gyári munkás vagyok, úgyhogy nálunk a darabszám az isten. Lassabban dolgoztam, folyton a nőn járt az eszem. A főnök oda is hívott természetesen, hogy látja, hogy nem vagyok a toppon mostanában. Megkérdezte, hogy mi a probléma, elmondtam, hogy párkapcsolati problémák. Azt mondta, hogy nagyon sajnálja és hogy átérzi a helyzetet, de ez egy munkahely, itt nyomni kell. Nem örültem egyáltalán, de igaza volt, így aztán szépen lassan visszakerült minden a régi kerékvagásba.
2023. júl. 28. 13:24
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Én inkább pont akkor teljesítek rosszul ha frissen vagyok szerelmes és elboríják az agyamat a pillangók. Lesem a telefont, messengert, elábrándozom, enni sem tudok az izgalomtól. Persze, megcsinálom a kötelezőt, de nyögvenyelősen.

Ha gondjaim vannak, inkább pont hogy kikapcsol ha elmerülök a munkában. Olyankor"csak" lehangolt vagyok, de nincs ez a hormongőzös borzongás, amitől nem tudok koncentrálni.

2023. júl. 28. 13:25
 4/12 anonim ***** válasza:
73%

Kèrdést is irtam rola hogyqn dolgozzak bőgve.

Kb ugy hogy amikor a fizikai munkás fizikailag lerobban akkor bezzeg van táppénz, de ha a szellemi munkás robban le szellemileg akkor dolgozzon.

Az volt a szerencsém csak hogy egyedul voltam az irodaban es az irodaban bőgtem szét a napokat meg cseteltunk meg ment a magáneleti anarchia.

Képtelenség igy dolgozni

2023. júl. 28. 13:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon. Én azelőtt életvidám voltam, kb mindenkivel jóban voltam, mentem a szervezett csapatépítőkre, egész nap beszéltem, stb. Majd jöttek a párkapcsolati gondok. Szinte minden szünetemet a wc-ben sírva töltöttem, egész nap agyaltam, könnyezett a szemem, nagy erő kellett ahhoz, hogy a többiek előtt ne sírjak. Kérdezték is a többiek, hogy mi a baj, olyan csendes vagy. Ha szerveztek valamit, én nem mentem. Szétszórt voltam, sok volt a hibám. Nem egyszer volt bőgés maraton este, ami után nem aludtam szinte semmit és bedagadt szemekkel, álmosan kellett bemennem és végig tolnom a napot.
2023. júl. 28. 13:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én jól teljesítettem, a szerelmi bánat nem igazán volt hatással a munkavégzésre szerencsére...pedig aki miatt szarul voltam, azzal kb. minden nap találkoznom kellett :")
2023. júl. 28. 13:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A munkámra annyiban, hogy rájöttem csak annyit kell dolgozni ami feltétlenül szükséges..

Az igaz itthonra is, minden jó úgy ahogy van.

2023. júl. 28. 14:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A munkámra volt egyedül jó hatással. Addig nem gondoltam rá, amíg toltam ezerrel. Úgyhogy a munkába menekültem.
2023. júl. 28. 14:55
 9/12 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én mindig akkor kaptam előléptetést, meg jobban fizető munkákat, amikor magánéletileg a halálomon voltam (nem csak párkapcsolati, de akár baráti vagy családi gondok is ide tartoznak), mert olyankor mindig többet dolgozok, hogy még véletlenül se legyen szabad percem napközben magam sajnálni :D
2023. júl. 28. 21:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Mindenre.
2023. júl. 29. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!