Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Három éve elvettem egy 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Countryman kérdése:

Három éve elvettem egy 3 gyermekes nőt. Hozzám költöztek. Egy hónapig jól mentek a dolgok, aztán semmibe se vettek, csak élősködtek rajtam, házasélet Niki csak kritizálnak. Még nincs beadva a válókereset. Kérdés: Mikor rakhatom ki őket a házamból?

Figyelt kérdés
2023. júl. 28. 11:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
7%

10

Ez sajnos nincs föltétlenül így. Ezesetben a tulajdonjog megmarad, viszont egyáltalán nem biztos, hogy kisuppolhatja az ingyenélőket.

Más esetekben pedig 25 évi házasság után pedig közös vagyonnak minősül az az ingatlan, amelyben élnek.

2023. júl. 28. 12:59
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha a nő gyerekeinek az apja még él, akkor az nem tartozik felelősséggel a gyerekei iránt?

Az apának nem kell biztosítania lakhatást a gyerekei részére, ha az anya esetleg nem tudna (esetleges albérleti költségbe beszállni stb)?

Hol van a történetből a gyerekek biológiai apja?

2023. júl. 28. 13:03
 13/24 anonim ***** válasza:
93%

"Más esetekben pedig 25 évi házasság után pedig közös vagyonnak minősül az az ingatlan, amelyben élnek."

Nem baj, ha nem értesz valamihez, de miért kell hülyeségeket terjeszteni? Soha nem lesz közös, 100 év után se.

2023. júl. 28. 13:17
 14/24 anonim ***** válasza:
15%
A semmibe nem vesznek azt jelenti gondolom, hogy semmiben nem veszel részt semmit nem vállalsz es minden a nő nyakába van rakva de a szex meg kéne amikor már hulla fáradt
2023. júl. 28. 13:18
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

13

Akkor nézz utána. 🤷‍♀️

2023. júl. 28. 13:28
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

#11! Azért ez nem így működik. Igen, beletelik egy kis időbe, mert gyerekeket nem lehet utcára tenni csak úgy, de a pasi nem tartozik felelősséggel értük. A válás után a nő is, a pereputty is, neki idegenek(kivéve, ha a gyerekek apja lemondott róluk, a pasi meg örökbefogadta őket, de annyira csak nem hülye.)

A tulajdonosnak kijelenteni is joga van őket, nem csak be. Mindenki valamilyen jogcímen lakik ott, ahol. Ők valószínűleg szívességi lakáshasználók, ami a válás után megszűnik. Lakhatást az anyának kell biztosítani a gyerekek számára. Ha nem sikerül, akkor elveszik tőle. Első körben családba fogadással(itt előkerül a biológiai apa). Ha nem, akkor elhelyezik nevelőszülőknél. Tehát nekik máris lesz hol lakni, az anya meg mindegy, ő mehet az utcára is, csak a gyerekekkel foglalkoznak.

Végső esetben: Elválnak, apa eladja a lakást, amihez senki engedélye nem kell. Vesz egy másikat és beköltözik egyedül.

2023. júl. 28. 13:35
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Neked kéne utána nézni 15, olyan ugyanis NINCS, hogy a házasság előtt szerzett vagyon (jelen esetben ingatlan) közös lesz. Nem lesz az, ez külön vagyon és nem hogy 25, de még 125 év múlva sem lesz közös.
2023. júl. 28. 13:47
 18/24 anonim ***** válasza:
95%

10

Nem! Ugyanis nem rakja ki a not a gyerekkel. Nekem elhiheted. Van lakasom amiben lakott ilyen albérlo, na azota gyerekes soha tobbet. Csak ugy tudtam elkuldeni, hogy leszertettem ajtot, valamint kikottetem mindent. Vizet villanyt, gázt, fél millioban volt a dolog

2023. júl. 28. 14:02
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"A lakcimkartya szamit. "

Nem. Ha tudja bizonyítani, hogy életvitelszerűen ott él, akkor az számít. Írásban mondd fel a szívességi lakáshasználatot, adj 1-2 hónap határidőt és közben beszél ügyvéddel. A pénzcsapot meg zárd el.

Ha van hozzá bátorságod, akkor mikor nincsenek otthon kicseréled a zárat és a cuccát elviszed valahova, ahol felveheti. Ha így teszel, lehetnek következményei. SZóval ügyvéddel beszélj.

2023. júl. 28. 14:05
 20/24 anonim ***** válasza:
11%
Nem azért a húsz fillérért, de te vetted őket oda magadhoz, azért az utcára kivágni őket egyik napról a másikra elég alávaló dolog. Mielőtt zárat cserélsz meg hasonlók, megpróbálhatnál esetleg beszélni vele, elindíthatnád a válást, lezárhatnád a kapcsolatot. Tudod, ahogy a normális emberek szokták
2023. júl. 28. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!