Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnád ezt az érvet érteni?
Egyik barátomnál szóba került a gyerekvállalás. Ő nem érzi még hogy itt az ideje míg barátnője igen.
Viszont nem érti hogy neki miért nem lehet, hisz már a volt osztálytársainál van akinél 3 is van.. neki egy sem.
Barátom nem érti ezt a gondolatmenetet..úgy gondolja semmi köze ennek a gyerekvállaláshoz..
Hát bocs, de az nem érv a gyerekvállalás mellett, hogy Pityukának meg Mancikának is van már.
Tökre megértem, ha valaki vágyik a gyerekre, mert Ő így érez. Mert úgy gondolja, hogy megérett rá, képes lenne jól csinálni, és tényleg hiányzik az életéből egy utód. De ez aztán végképp nem egy olyan döntés, amit másokra nézegetve kell meghozni.
Baromság ez a másikhoz történő hasonlítgatás.
Lehet, hogy aki szül 3 gyereket, ott meg vannak a feltételek, amiket „kottára” elterveztek. Házasságban élnek, nincs hitel, nem szűnik meg a kényelmes munkahely, van elég félretett pénz, jó környéken nagy ház, családi autó, és még esetleg a nagyszülők is tudnak segíteni.
De sajnos vannak olyanok is, akik meg nyúlmódra legyártanak 3 pulyát a putriba, aztán sír a szájuk, hogy nem tudják miből eltartani.
Szerintem nem mindegy.
Szerintem beszéljenek arról a barátnőddel őszintén, és hogy kinek mi az elképzelése gyerekvállalás kérdésben, van-e ilyen szempontból közös jövőképetek, és ha nincs, akkor érdemes inkább most elengedni egymást.
Hány évesek vagytok, és mióta vagytok együtt?
Azért érvel ezzel, mert jelezni akarja, hogy marhára megrekedt a kapcsolatotok, és nem halad sehova, pedig ennyi idő alatt nektek is lehetett volna már esküvő és hàrom gyerek.
A haverod meg ne húzza az idejét, hanem növesszen tököt, és vállalja be a szakítást. Ne hazudozzon, hogy persze, MAJD LESZ, csak MÉG nem áll készen. Ebből a nő csak annyit hall, hogy lesz gyerek, meg lett ígérge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!