Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti haragudnátok, ha a pasitok 6-kor felébresztene, mert kanos?
59,60
Nem másik nevében beszélek, hanem mint nő.
Fogalmazok sincs hogy működnek a nők, ha azt sem tudjátok mi az az előjáték, hogy lehet FELIZGATNI egy nőt.
Ne is haragudjatok, de van szexuális kultúrám és tájékozott vagyok eléggé, hogy tudjam.
62. Nem, mivel nem volt számos partnerem. 2 hosszabb kapcsolatom volt, mellette szexuálpszichológusok által nézek videókat és beszélgetek oktatókkal.
Nyugi, nem sértődöm meg. Tudom, hogy jobban értek a szexhez és a nőkhöz. Nő létemre csak tudom, mi kell nekünk. :)
Nő vagyok és még sose kellett 15 perc előjáték. A nedvesedés kb. fél perc, ugyanakkor bármennyi előjáték után szűk vagyok, akkor is, ha a párom orgazmusig nyal. Lehet, hogy ujjazással tágítható lennék, de azt egyrészt nem szeretem, másrészt pont azt élvezzük a párommal, hogy szűk vagyok, mi a bánatért kellene kitágítani ami úgy jó, ahogy van?
Nálam mindössze annyi a titok, hogy lassan, fokozatosan történjen a behatolás.
És köszi, ma reggel is volt szex munkába indulás előtt, max. 2 perc előjátékkal és én kértem a párom, hogy most már jöjjön a behatolás, mert arra volt igényem.
68. Egeszsegedre, örülök neki.
Én sorozatban élveztem nyalás után. :)
Szép napot. :)
55 voltam és a többi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!