Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg csak én túlzom el?
Nem volt soha egy fényes kapcsolatunk állandó jellegű veszekdesek, kényszerből idekoltozott.
Már a hétvége se telt felhőmentesen már akkor szakítani akartam.
De kedden elment egy haverjahoz délelőtt és késő délután írt hogy haza se jön, nála alszik. Írtam neki hogy a legjobb helyen van aludjon ott holnap is.
Szerdán (tegnap) Illetve ma is közölte hogy akkor ő ma már hazajon. Mondom felejtsd el hogy te ezt így megtezsed velem, szórakozol lényed kedved szerint. Mondom csak úgy se szó se beszéd kijelentés hogy ott alszol havernal akkor maradj is ott. Majd 3 nap után amikor gondolom ott kínos a szitu hazajonnel??? (enni, fürödni, aludni) ennél többre tartom magam mint így dobálja ak jobbra balra.
Ki akadt hogy én mit képzelek fenyegetett hogy balhezik ha ma sem jöhet. Mondom azt csinálsz amit akarsz mert az én nevemen van az albi köze nincs hozzá.
Szerintetek én túlzom el hogy örülök hogy végre vége? Az utóbbi 2 hónapban már minden héten téma volt a szakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!