Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Női hisztivel mit lehet kezdeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női hisztivel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok fogni magamon és folyamatosan hisztizek a páromnak, mivel mostanában alig talizunk. Tudom nincs annyi ideje mióta másik munkahelyen dolgozik. De ezt úgy értem, hogy napi 5 perce sincs. Mindig azt mondom, hogy arra van ideje az embernek, amire akar. Erre megkaptam, hogy nem így ismert meg. Nem akarom elveszíteni, de bele őrülok, hogy folyamatosan magányos vagyok. Munka után nem mindig birom lekötni magam. Ki hogy kezeli ezt? Ő a legjobb barátom is, nincs kivel megbeszéljem a dolgaim.
2023. júl. 26. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerezz barátokat új hobbik által pl.

A párod egyébként ha egy sziát se ír napról napra ott gond van! Vagy azért nem ír, mert nyaggatod már azért se, megvan sértődve, hogy érted meg, hogy fáradt blabla, vagy egyáltalán nem kíváncsi rád.

Próbáld meg, hogy lefoglalod magad, új embereket is megismersz, tőle elnézést kérsz, megérted, hogy nincs ideje stb. hogy elkezd-e írni magától, keresni fog-e, akar-e találkozni, időt eltolteni veled (nem csak szex), ha egyiket se teszi meg, akkor fogod tudni, hogy igazából nem érdekled és nyugodtan lapátra teheted, de legalább barátaid, ismerőseid lesznek.

2023. júl. 26. 21:04
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Nagy adag M99 elefántnyugtató, attól bárki lenyugszik.
2023. júl. 26. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Tényleg érdekel valós megoldás? Járjatok aszertív kommunikációs tréningre!

" Mindig azt mondom, hogy arra van ideje az embernek, amire akar. Erre megkaptam, hogy nem így ismert meg." Hogy függ össze ez a két dolog? :D Értelmetlen!

"Munka után nem mindig birom lekötni magam" "Ő a legjobb barátom is, nincs kivel megbeszéljem a dolgaim."

Pszichológus sem ártana. Az enyém mondta: a párod nem a pszichológusod.

Komolyan, fel kellene derítened, hogy miért vagy ennyire élhetetlen, miért akarod a másik minden energiáját elszívni, vagy minimum többet, mint amit ő adni akarna! Éretlen személyiségre vall, ideje lenne tudatosan foglalkoznod a személyiséged építésével! Ez nem fog menni egyedül.

2023. júl. 26. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:
36%
Dobd.
2023. júl. 26. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Aktív szexualitásra van szükséged.

Vagy ritkán, vagy egyáltalán nem volt már orgazmusod hónapok óta.

Amúgy ez nagyon is lehetséges.

2023. júl. 26. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:

napi 5 perce sincs.

Nem te vagy hisztis, hanem tojik rád, nem vagy fontos, sőt lehet hogy már más fontos, csak téged talonban tart. Egyáltalán nem érdekled és ezt Te is tudod, csak nyilván nem fogja bevallani, hogy kotsog, inkább rádteszi, hogy ja már megint hisztizel.

Javaslom mielőbb távozni.

2023. júl. 27. 09:33
 7/7 A kérdező kommentje:
orgazmusom napi szinten volt vele mostanában, de új melohelyre ment és plusz munkát is vállalt. Szóval tudom, hogy nem velem nem akar lenni. Ma azt mondtam neki, hogy rosszul osztja az idejét, ami rosszul esett neki. Egyszerűen nem bírom igy, hogy van valakim, de megsincs. De egyszerűen nem akarom elveszíteni
2023. júl. 27. 14:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!