Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csináltatok már lányok ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltatok már lányok ilyet a parotokkal szemben?

Figyelt kérdés
Amikor a párodtól kissé távolságot tartottál és kicsit hagytad " teperni" utánad, mindezt együtt élve. Nem játszmázásra gondolok.
2023. júl. 26. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. júl. 26. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Ha direkt "tepertetted" (van ilyen szó? :D), akkor az játszma. Amúgy nem, hogyha egyszer nem vagyok számára fontos inkább szakítok. :)
2023. júl. 26. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt pont játszmának nevezik 😂
2023. júl. 26. 21:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért tartottál távolságot hogy megnézd mit reagál erre..
2023. júl. 26. 22:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez játszma, erre írtam.

Én is csináltam korábban hasonlót, nincs ezzel gond, csak nevezzük nevén 😀

2023. júl. 26. 22:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez játszma.

Nem, nem csináltam ilyet. Szándékosan nem. Olyan volt már, hogy meg voltam sértődve pár órára (akkor még nem éltünk együtt csak shomszédok voltunk) és csak utána hagytam abba ezt. De alapvetően őszintén és kommunikálva állok hozzá a kapcsolatunkhoz, ezértis működik jól.

2023. júl. 26. 22:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Konkretan leirtad a parkapcsolati jatszmazas definiciojat xd

Amugy igen, csinaltam regen, amikor en is gyerekes voltam+szar kapcsolatban is eltem, bar szerencsere nem egyutt. Amostani baratommal egyutt is elunk, mellrtte nincs szukseg ilyenekre.

2023. júl. 27. 04:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Együtt élve nem, de osztálytársam volt, az hasonló :D (jó nem :D)

Észrevettem, hogy mindig én megyek oda hozzá szünetben, meg ha nem vagyunk együtt, mindig én írok neki Messengeren. Így teszteltem. Egyik szombati napon nem írtam neki semmit. Nem is voltam otthon, igazából elvoltam, de szomorú voltam, hogy még este sem írt. Lefeküdtem aludni. Másnap reggel látom, hogy éjfél előtt fél órával kaptam tőle egy üzenetet, hogy "szia kicsim, gondoltam, írok, nagyon szeretlek". Nagyon félt a balhétól, hogy nehogy azt mondhassam, hogy egy egész napig nem beszéltünk, gyorsan írt, amikor ránézett az órára és már majdnem másnap volt :D De ez rohadt kevés, mindenki érzi. Az iskolában pedig úgy teszteltem, hogy nem mentem oda hozzá. Én se csináltam semmit és ő sem. Csak ült és telefonozott, néha rám mosolygott, de ennyi. Ha a haverjaival lett volna, vagy tanul, akkor megértem, de így, hogy látja, hogy én se csinálok semmit, és épp ő sem, akkor mi olyan nehéz abban, hogy odajöjjön? Ezt kétszer játszottam el és szóltam is érte, hogy mindig én megyek oda. Azt mondta, hogy hát igen megszoktam hogy mindig jössz. Mondtam akkor én erről leszokom inkább. Aztán akkor változtatott rajta és jött ő is.

Másik exemmel is teszteltem egy ilyet, hogy nem írtam. Ő délután fél 5kor írt, én nem válaszoltam neki egyből. Majd 5kor ír, hogy mi van velem, aggódik. Ja, hát ő is megszokta, hogy mindig gyorsan visszaírok :D Szerinte nem volt életem. Tényleg nem volt. :D Nála szoktam le arról, hogy hamar válaszolok, mert mindenki gáznak tartja. Illetve volt nála még egy teszt, akkor sem értette, miért nem írok egész nap, de mondta, hogy "remélem dolgozol és azért nem írsz". Mármint diákmunkát, mert akkor még diák voltam és néha volt alkalmi munkám. Nagyon jó párkapcsolat az, ahol nem tudod, hogy a másik dolgozik-e aznap vagy sem :)

Bejött amúgy mert tényleg volt változás persze nem hosszú ideig, aki egyszer elhanyagol már nem is akar veled lenni igazán, úgyhogy olyat kéne találni, akivel mindketten kölcsönösen akarjátok egymást és tesztek a kapcsolatotokért. Ezek az esetek régen voltak, azóta felnőttem és szerencsére találtam megfelelő párt, akivel nem kellett soha játszmáznom :)

2023. júl. 27. 08:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én fogalmaim szerint ez tökéletes példája a játszmázásnak. Az pedig igen távol áll tőlem. A normális kommunikáció híve vagyok és tisztelem annyira a páromat mint embert, hogy őszinte legyek vele.
2023. júl. 27. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!