Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfire rá lehet erőltetni a kapcsolatot? Vagy ha belemegy, akkor ő is akarja?
Hagyjuk már! Hogyne lehetne, bár ez nem erőltetés. Jobb mintha egyedül lenne, talán szex is lesz. Általában később jön ki a dolog, a nők meg azt hiszik impotens. Nem impotens az, csak már nem vonzó számára a nő szexuálisan.
A kapcsolatok zöme úgy néz ki, hogy az egyik félnek jobban tetszik a másik. Aki jobban pörög az lesz az alárendelt. Rosszabb esetben őt csalják meg, és ő fog mindenért pedálozni. Ilyen kapcsolatokban sem erőltették a dolgot, mégsem nevezhető szerelemnek. Erőltetni egy bányarémet lehetne, de azt már senki sem vállalná be. Szinte az összes férfi ismerősömnek voltak olyan kapcsolatai, ami a ez "egy próbát" megér alapon jöttek létre. Ez erőltetés? Nézőpont kérdése. Sok férfi akkor jut nőhöz, ha a nő rámászik, vagy kiválasztja őt. Ez erőltetés? Nekem is volt ilyen, nem éreztem erőltetésnek, belementem, hátha kiforrja magát. Volt minden nap szex, a nő odáig volt értem, 3 év után rájöttem hogy nem csinálom tovább. Nem voltam vele szemét, csak én nem vonzódtam úgy hozzá ahogyan én. Később már a szex is teher volt nekem, mert meghízott, és egyáltalán nem találtam vonzónak.
Vagy így magyarázza a szeretőnek a pasi, hogy miért van együtt az élettársával, mert “a nő erőltette”....
Vagy olyan is előfordulhat, hogy a pasi erőltet egy kapcsolatot, és onnan panaszkodik a ribiknek, hogy neki milyen szar a kapcsolata, es mentsék őt meg onnan, meg lehet próbálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!