Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megbocsát?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy egy részegebb pillanatomban megcsaltam:S Szerintetek ha bebizonyítom neki hogy milyen jó vagyok az ágyban amit mindig hangoztatott, elnézi nekem?
2010. okt. 14. 16:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
szerintem ez kamu. mindenki tudja, hogy elvágta magát, ha megcsalja a párját. inkább az érzéseidet bizonyíthatnád, nem a szexuális un-intelligenciádat, haver.
2010. okt. 14. 16:54
 12/17 A kérdező kommentje:
nem kamu mondom nem voltm teljesen magamnál de megbántam:S
2010. okt. 14. 17:01
 13/17 anonim ***** válasza:
49%

Én nem tenném szét a lábam, inkább kigolyóználak, aztán megetetném veled.

Majd hülyére kefélteti magát mással:)

2010. okt. 14. 17:57
 14/17 anonim ***** válasza:
nem vagy túl okos... nem a történeted kamu (elhiszem, hogy megcsaltad, sok idióta ffi van - és azért a sztori is lehet kamu), hanem a kérdésed kamu: te nem tudod magadtól, hogy a megcsalással vége a kapcsolatoknak?! és azzal próbálnád BÉKÍTENI, amivel a hibát elkövetted - szexszel?! nem vagy magadnál most sem.
2010. okt. 14. 18:03
 15/17 anonim ***** válasza:

16.32

Te vagy az Isten! :)

2010. okt. 14. 19:10
 16/17 anonim ***** válasza:
én a helyében nem bocsátanék meg ...
2010. okt. 14. 21:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Alapszabály egyébként, hogy itt minden lány elküldené a srácot a francba!

A valóságban meg egy jó szexxel sokmindent rendbe hozhat a fiú.

Hallottam már olyan esetről is, amikor már a szakítás szélén járt egy pár, a srác el volt kenődve és ivott, ezután lefeküdt egy lánnyal.

A barátnője megtudta. A srác otthon volt és már pakolt, hogy amikor a barátnője hazaér, azonnal menni tudjon és ne kelljen végighallgatnia a szitkozódását.Amikor a csaj hazaért, azonnal nekiesett a srácnak. Na de nem úgy!

Szinte leteperte és egy óriásit szeretkeztek! Az volt igazából a lány baja, hogy egy puhap...-nek gondolta a srácot, akiből kiveszett minden tűz, erre a fiú ilyet tesz! Benne pedig felébredt a nősténytigris! :D

2010. okt. 14. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!