Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kicsit bajban vagyok, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit bajban vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyok együtt egy férfival. Én nem sok férfival voltam, az egy kezemen megtudom számolni még azt is, hogy hányszor csináltam azt. Nos, azt mondta, hogy rengeteg nője volt, és azokkal nonstop csinálta. Mi még nem csináltuk, mielőtt kérdezni valaki. A párom nőcinek hívott mindig, a múltkor már szóltam, hogy ne hívjon így, mert ez engem zavar, és a múltkor a fenekemet fogdosta, és az is zavart, mert nekem ezek olyan közönséges dolgok. Szerinte ezekben semmi rossz nincs, de ezek miatt "ribizlinek" érzem magam mellette. Most elgondolkoztam, hogy mennyire különbözőek vagyunk ilyen téren. Viszont szerelem első látásra, 3 hónap sem sok idő még, tudom, még bármi lehet, de most elég rosszul érzem magam. Holnap találkozunk megint. Nem kioktatást szeretnék, hanem valami használható tanácsot, hogyan rendezzem ezeket a súrlódásokat. Köszönöm.
2023. júl. 25. 14:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Az utcán , közösségi helyeken én sem tartom normálisnak nyulkálni a nőt . F

Neked nem kell rosszul érezned magad , ha nem a neveletlen tuskó barátodnak . Valahogy magyarázd el neki.

2023. júl. 25. 14:12
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos ti nem vagytok egy lapon, hiába a szerelem, ha ő suttyó, te meg visszafogottabb vagy.
2023. júl. 25. 14:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Magyarázd el neki, hogy ne fogdosson nyilvános helyen és amúgy se mindig. Ha nem értő meg, akkor szakíts. Mert erőltetni fog mást (="azt") is...
2023. júl. 25. 14:29
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Hát, nem illetek össze, te nagyon prűd vagy. Természetesen jelezd, ha nem szimpi becenéven hív, vagy nyilvánosan sok ez vagy az a testi kontakt (nem írtad mondjuk, hol zajlott, ha kettesben, 3 hónap alatt azért egy felnőtt kapcsolatban már megfogjuk egymás fenekét, sőt, mindenét), de baszki, még a szex szót sem mered kiírni… Fogadjunk, hogy a punci is nálad „odalent”. Erőltetni persze ne hagyd, hogy bármit erőltessen, de ahogy írtam, olyan, mintha még kislány lennél, annyira szemérmes vagy. (Ha esetleg vmi traumából ered, akkor bocs!)
2023. júl. 25. 14:31
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem itt az van hogy szerelem ide vagy oda, ti nem illetek össze. És ez a későbbiekben sem fog valószinűleg változni.

Nekem bejön az ilyesmi nőként, neked nem. Nincs ezzel baj, viszont érdemes hasonló beállítottságú párt keresni. 🙂

2023. júl. 25. 14:38
 6/11 anonim ***** válasza:
18%
Milyen felnőtt kapcsolat az, ahol nincs szex 3 hónap után sem?!
2023. júl. 25. 14:48
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Ennek semmi koze a szerelemhez. Azt se tudjatok mi az.
2023. júl. 25. 15:01
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Miért vagyok lepontozva? Itt mindenki fél év után szexel először?
2023. júl. 25. 15:05
 9/11 anonim ***** válasza:
43%
Ja hogy 3 hónapja vagytok egyutt es nincs szex ?? Akkor jo , hogy fogdos.. szerinted meddig kell varnia egy ferfinak? Vagy felsz a kukitol?
2023. júl. 25. 15:16
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha széttetted volna a lábad neki már nem így állna hozzád.
2023. júl. 25. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!