Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki volt benne, mi lett a vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki volt benne, mi lett a vége?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a férjemmel. Én egy bántalmazó kapcsolatból jöttem ki, így utólag már tudom, hogy gyorsan ugrottam fejest a kapcsolatba..de ő annyira más volt ( jó értelemben) . Mindegy is.

Született egy gyermekünk. De viszont megromlott a kapcsolatunk elment külföldre dolgozni, alig beszélünk,ha beszélünk is sokszor csak veszekedünk, lesz*rja az itthoni dolgokat hisz tök jó neki ott ,nincs gyerek sírás,munka után egész este nyomja a pst! teljesen egyedül vagyok,nincs semmi segítségem ,depressziós vagyok. Folyamatosan azon jár az agyam, hogy lehettem ilyen hülye. A legnagyobb baj, hogy nem tudok kilépni ebből mert nincs hova mennem, vagyis lenne a szüleimhez de ők régen sokat bántalmaztak (ekkor menekültem el a exemhez aki ugyan úgy bántalmazott). Így nem szívesen mennék oda vissza mert folytatnák. Úgy érzem teljesen sakk Matt nekem. Benne ragadtam ebbe az egészben! Volt már valaki így? Meddig bírtátok?

2023. júl. 24. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom mennyi idős a pici, de amint teheted, menj el dolgozni. Ha lesz saját kereseted, több lesz a lehetőség.

Esetleg kezdj el ismerkedni mással. Már most.

2023. júl. 24. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Először pszichológushoz menj, mert addig, ameddig nem dolgozod fel a traumát, ami a szüleiddel való kapcsolatotokból indult ki, nagy valószínűséggel akárhány párkapcsolatba mész, mindegyik toxikus lesz.

Második kérdés, hogy a jelenlegi kapcsolatban valóban annyira rossz, bántalmazás van stb. mint az előző kapcsolatban? Vagy a szüleidnél? Ha visszamész a szüleidhez, akkor tényleg az lesz, hogy ott megint az ő szabályaik szerint kell élned, beleszólnak a gyereknevelésbe, stb. és az lesz a következő, hogy hogyan meneküljél tőlük szintén egy másik kapcsolatba, ami szintén könnyen lehet, hogy toxikus lesz.

Esetleg a pszichológussal kéne beszélni, hogy milyen helyzetet hogyan kezelj, hol húzd meg a határaidat, és hogyan védd, stb.

2023. júl. 24. 22:37
 3/7 anonim ***** válasza:
17%

Amúgy a helyedben én is ismerkedni kezdenék. Ha úgyis lesz.r a kedves párod, akkor valami kiutat ebből a helyzetből minél hamarabb találnod kell.

Csak annyi jó tanács, hogy jól válogasd meg, ezután kit engedsz magadhoz közel:)

2023. júl. 24. 22:51
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
De akkor küld neked pénzt? Lakásba befizet? Akkor nehogy otthagyd még, fontos hogy legyen helyetek a gyerekkel. Ez is valami ebben a helyzetben. Ne veszekedj vele, találd meg önmagad, most ráérsz így nélküle erre. De ha anyagiakban sem segít akkor az ciki. Esetleg kérd meg fizethess bébiszittert nagy ritkán, akkor lesz egy kis énidőd. Vagy barátkozz valahol online anyukás csoportokban.
2023. júl. 24. 23:25
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Most is úgy élsz, mintha elvált lennél, és ebbe betegszel bele. Szerintem a problémán nem segít, ha tényleg elváltok. Semmi sem változna, csak még inkább egyedül maradsz.

Inkább hozzátok helyre a házasságot!

Például te is kimehetnél a férjedhez! Ebben az országban amúgy sincs már semmi. Két háztartást fenntartani nagyon sokba kerül. Ha eleinte nem dolgozol, akkor is megéri. Ha meg te is dolgozol, sokkal jobb lesz.

2023. júl. 25. 05:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős a pici?

Legjobb lenne, ha visszamennél dolgozni. Én is hasonló helyzetben voltam. Miután visszamentem dolgozni, anyagilag független lettem, ráadásul jótt a más környezet, a kolegák társasága, a munka. Otthon egy gyerekkel a 4 fal között nagyon ingerszegény a környezet. Mindenképp kell a változás. Lehet, hogy utána a férjeddel is jobbra fordulnak a dolgok, ha nem, akkor meg lesz erőd, megfelelő háttered ahoz, hogy kilépjba házasságból.

2023. júl. 25. 13:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az nagyon fontos, hogy ne legyél anyagilag teljesen kiszolgáltatott, legyen valamennyi pénzed, amivel x ideig kihúzhatod, jó, ha vannak barátnőid, akikhez segítségért tudsz fordulni, de nem akarnak szexuálisan stb. kizsákmányolni.
2023. júl. 25. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!