Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El kellene hagynom a baratom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kellene hagynom a baratom ha nem tud eleg kemény lenni tolem?

Figyelt kérdés

Lassan 2 eve vagyunk egyutt. En az első baratnoje vagyok. Nem erzem magam eleg jonak neki. Általában van egy probléma, egyszer hogy tul gyorsan elmegy, eppen csak behatol és elment. Ezután megint felall neki de nem elég kemény, ilyenkor nekem jon a gondolat hogy tuti csunyanak tart meg kovernek, meg nem tetszenek a melleim neki es emiatt. Itt nekem elmegy a kedvem es elkezdem takargatni magam es kerem h csinálja addig amig el nem megy megint es hasznaljon ahogy akar. Sajnos a legtöbbszor igy van.

Gondolkodom rajta hogy szakitani kellene vele mert ez igy nem passzol, es nem szeretnem elvenni a lehetőséget tőle hogy massal jo szexuális élete legyen.

2023. júl. 24. 16:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
A kettő összefügg nyilvánvalóan.
2023. júl. 24. 18:29
 22/33 anonim ***** válasza:
91%
Összefügg, azért írtam, hogy dobja ki és ha tényleg túlsúlyos, akkor adjon le és menjen pszichológushoz!
2023. júl. 24. 18:34
 23/33 A kérdező kommentje:

Hat sikerült nagyon jol megbeszelni vele. Olyan szinten h nagyon agresszív lett es elkapta a nyakam. Utana megkaptam hogy neki nem vagyok 10es stb. Nekem pedig akivel együtt vagyok 11\10 legalábbis igy gondoltam. Persze szakitani nem engedett viszont ez nrm az elso ilyen agresszív reakciója es sajnos nekem kb nincs jogom ahhoz h szakitsak. Reggel viszem meloba torlom es tiltom.

Rn egyébként 178 cm vagyok 69kgval.

En jo magam eleg csúnya joszag vagyok

2023. júl. 25. 02:45
 24/33 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy túlsúlyos sőt

Mi az hogy nincs jogod szakítani??

Így van tiltsd mindenhol és a környékére ne menj többet

2023. júl. 25. 06:38
 25/33 anonim ***** válasza:
szakítani nem engedett? miért ezt ő dönti el vagy mi? 😂
2023. júl. 25. 07:50
 26/33 A kérdező kommentje:
Nagyon sokszor volt h en mondtam h szeretnék szakitani. Erre h nem, nem szakitunk. Sokszor h az o döntése az h nem ugyh egyutt maradunk.
2023. júl. 25. 08:25
 27/33 anonim ***** válasza:

És te miért gondolod, hogy az ő döntése rád kötelező érvényű?

Még a házasságot is fel lehet bontani a másik beleegyezése nélkül. Te mire vársz?

2023. júl. 25. 08:30
 28/33 A kérdező kommentje:
Nem gondolom ezt, de van hogy felek h megut. Van hha merges elveszi a telefonom es bezar a lakasomba. Van h kiszeretnek menni, akkor lefog es visszarangat a nappaliba.
2023. júl. 25. 08:37
 29/33 anonim ***** válasza:

Együtt éltek a te lakásodban és ott emberkedik veled...?? mert akkor mielőbb pakold össze a cuccait míg dolgozik, tedd ki a pakkot az ajtó elé és cseréld le a zárat, tiltsd le mindenhol!! Kérj segítséget apukádtól vagy más férfiembertől!!!!

Ha nem éltek együtt, akkor ugyanez, akkor összepakolnod sem kell.

Mert a félelmeid valóban nagyon is reálisak sajnos.

2023. júl. 25. 08:40
 30/33 anonim ***** válasza:
Egyre szebb történet. Itt nem az a legnagyobb baj vele, hogy gyorstüzelő és önző...
2023. júl. 25. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!