Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet még olyan szerelemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még olyan szerelemes vagy szerethet még annyira, h együtt maradjunk?

Figyelt kérdés
20 hónapot voltunk együtt, és szinte mindíg, ha volt időnk. Én egy ideje érzem, h valami nincs rendben, de nagyon szeretem és éreztem, h ő is. Itt volt karácsony minden szuper volt és tökéletes és ilyenkor nem is bírok betelni vele. De 29.-én megkérdeztem tőle, h szeret vagy nem?!...és azt mondta, h szeret, de nem érzi a szerelmet.Én mondtam neki, h a szerelem hullámvölgy és ez így van rendjén, hiszen nem imádhatjuk egymást ugyanugy mindíg! Nálam aludt, nem volt semmi, de este nem engedett el magamellől, ölelkezve aludtunk és megis vártam h ő kezdeményezzen és megtette, meg is csókolt! És reggel kérdezte h tudni szeretném-e h mit mondd?! És ő azt szerette volna, ha vége lenne, most 1 hét szüneten vagyunk, a párkapcsolat szintjén, de nem tudom, h ezért mért kell szakítani.Hiszek neki, mert tudom, h jó ember, és tudom h nincs senkije és nem is csalt meg. Pont ezért nem értem!!! Kérlek segítsetek, rettenetesen levagyok törve!!!
2008. dec. 31. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Ismerős a problémád. Teljesen igaz, hogy egy párkapcsolat hullámvölgy, nem lehet azt a lángoló szerelmet érezni egyfolytában, sőt a szerelem sem marad meg örökre. Szeretetben is lehet élni. 10-15 év házasság utána. De tizen, huszonévesen nem szabad ebbe beletörődni, hogy azért mert egy ember jó, alapvetően jó a kapcsolat, szeretik egymást, de nincs már szerelem, attól még vele maradok. Ha a párod kiszeretett belőled akkor engedd el. Hidd el, hogy neked is jobb lesz nélküle, ha nem tettet olyan érzelmeket feléd, amik nincsenek is, így még neked is megvan az esélyed, hogy valakivel kölcsönös szerelemben élj.
2008. dec. 31. 14:35
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, és én is bele gondoltam már ebbe, de nem bírom megérteni, hiszen teljesen ugy viselkedik viselkedett velem, minzha nem si bezséltünk volna semmiről. és februárban már volt ezzel "baj", de ujra belémszeretett. és ha akkor megvolt ez, mert tudtunk vmin változtatni akkor most is lehetne. ha nem is most, de pár hónap mulva.
2008. dec. 31. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is hasonló a helyzet. Mi ugyan sosem voltunk szerelmesek egymásba, de szeretjük egymást. Semmi komoly probléma nem volt közöttünk. Ám egyszercsak paff, a párom bejelentette, hogy szakítani akar, mert nincs köztünk szerelem és ez őt zavarja. Egyszerűen nem értettem, miért olyan hatalmas probléma ez? Hány millió pár létezik, akik "csak" szeretik egymást? A szerelem sosem örök, ezzel neki is tisztában kell lennie... Neki úgy tűnik nem elég értékes a szeretet. Ennyit jelent egy fiúnak (tisztelet a kivételnek), hogy nagyon szereti a párja, 1 perc alatt eldobja... Ennyit jelentenek a közös emlékek is... Én kiderítettem, hogy miért akart valójában szakítani, hisz ez csak kifogás, hogy mert nem vagyunk szerelmesek egymásba. Próbáld meg te is kiszedni belőle. Ha sikerül és meg tudjátok oldani a problémát, működhet még tovább a kapcsolatotok. Vannak, akik nyuszik elmondani a valódi okot (mint az én párom is), de ha a tiéddel is így van, ne hagyd békén. Előbb-utóbb szerintem ki tudod belőle szedni az igazságot. ha a probléma orvosolható, megmentheted a kapcsolatotokat. Sok sikert!

Itt egy idézet, ami szerintem nagyon igaz: "Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével."

2008. dec. 31. 16:43
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, megpróbálom!!! és szép volt az idézet!
2009. jan. 1. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!