Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha a barátnőm néha egy férfi barátjánál alszik?

Figyelt kérdés

A párom barátainak 80%-a férfi. Ez előttem is így volt.

Ha elugrik valamelyikükkel 1-1 órára, akkor ugyan érzek némi féltékenységet, azonban mindig megnyugtatott, így meglehetősen könnyen kezeltem az összes ilyen kiruccanását. Ez nem probléma.

Azonban van egy férfi barátja, akihez néha el akar menni aludni egy-egy éjszakára. Sokat szokott róla mesélni, kiskoruk óta jó barátok. Elvileg soha nem volt köztük semmi.

Én viszont az ilyen napokat nagyon-nagyon-nagyon nehezen kezelem. Beszéltünk erről, de állandóan csak nyugtatgat, hogy neki ez fontos és nem kell aggodalmaskodnom.

Nekem ez nem normális, viszont nagyon szeretjük egymást és ezért valahogy én meg is akarok birkózni ezzel.

Hogy csináljam, hogy ne állandóan az járjon a fejemben, hogy talán össze is bújnak?

2023. júl. 21. 16:18
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
55%

Nekem van egy ilyen férfi barátom.

5 éves korom óta ismerem, sokszor aludtunk már egymásnál (volt, hogy kettesben voltunk), és nem dugtunk soha.

De a lényeg: ha valamelyikünknek párja van, AKKOR NEM ALSZUNK EGYMÁSNÁL.

Ez teljesen evidens, legalábbis szerintem.

A barátnőd baromi rosszul kezeli ezt az egészet, én nem tenném ki ennek a páromat. Fordítva se tetszene, ha ott alukálna más nőknél, mert nem feltétele a barátkozásnak...

25N

2023. júl. 22. 03:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!