Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoktàl szexuális életet élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktàl szexuális életet élni a pároddal?

Figyelt kérdés
Ha már nem, mióta tart?
2023. júl. 21. 14:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem, sakkozni szoktunk....
2023. júl. 21. 17:07
 12/22 anonim ***** válasza:
31%

10. Múltkor volt itt egy kérdés, ahol több apuka is elmondta hogy mindent megtesz, mégse kapja meg az asszonytól amit szeretne. Jó most lehet csúnyán nézni, hogy szexet akar! De egyrészt igen, azt is akar, és minden joga megvan hozzá, másrészt nyilván akarnak mást is.

Dehát ámítsátok csak magatokat, hogy mindig csak ez a nyomi házimunka, az egyetlen hiba. Egy csomoszor egyébként a férfi sokat tesz, a nőnek meg sincs “kedve”. Sőt van olyan is hogy a férfi nem akarja, a nő meg igen. Hallatlan nem? 😉

Egyáltalán nem olyan alávaló mantra, mint amit az incelek produkálnak. De mentalitásban ez pont ugyanaz. Van a szemét férfi aki nem takarít és pont.

😞

2023. júl. 21. 17:17
 13/22 anonim ***** válasza:
81%

nagy nullák az apukák gyerekellátásban háztartásban is meg az ágyban is.csak a szájuk jár.

hosszutávon nem is bírhatók.

de kérdésre, én ha nem fekszem le a párommal az olyanok miatt van pl ha nincs benne tűz, nem szenvedélyes, rutinszexet csinál es nekem munka az egész csak, vagy un vagy unott, vagy ürít csak, nincsenek benne izgalmak érzékek, szenvedély, vagy gyulladásom van az ujjazásátol meg egyéb kinzásaitól, vagy fáj vele, vagy még a tetejébe más nőket les, és igy apránként menekülök a szextől egyszerűen.

ha viszont szeret imád rajong, jókat bulizunk nevetünk, tapad, el vagyunk lazulva, nincs fizikai bajom sem tőle, akkor bárhol bármikor.

fázisfüggő a dolog

2023. júl. 21. 17:21
 14/22 anonim ***** válasza:
22%
13. Mert ugye mindenki úgy születik, hogy tudja az összes nő egyéni igényeit? Ja nem. Néma gyereknek anyja se érti szavát!
2023. júl. 21. 17:24
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

ha ott van egy gyerek bakker nehogymá szolni kelljen mikor hazamegy melobol hogy átveheti es mehet most ő is a jatszoterre agyzsibbasztani.

nemnlehet egy ffi akkora iq nulla hogy emlekeztetni kell hogy van egy pár kölyke meg egyebek. pl nincs melegviz.

nem hülyék ezek. szandekosan menekulnek sörözni el otthonrol meg nőzni. a nő meg gebedjen meg.

amikor egy no marad gyerekkelnegyedul azbtermeszetes amikor egy ferfi meg ezer komment a neten a közössegin meg mindenki segiteni akar nekik mert az apukák a hattyúk halálát élik egyből.

mint a megfazas kb.

egy nő le van sz.rva ha beteg apukák meg 37 fokosan haldokolnak.

aztan ugy erzik uj életet kezdtek.

2023. júl. 21. 17:29
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

egy nőt megrugdosnak ha neki nehéz a gyerekekkel hogy minek vállalta egy férfinek meg a fél ország rohan segíteni.

volt aki több százezrekre perelte be a kómában levő párját gyerektartásert. az az apuka tudja hogy 20 ezres gyt egy nulla.

nem veletlen menekulnek a családtol meg vonják ki magukat.

2023. júl. 21. 17:33
 17/22 anonim ***** válasza:

15. Ember ne legyél már fogyatékos!

Szexuális igényekről volt szó.

Tetszik nem tetszik, mindenkinek mások az erogén zónái.

2023. júl. 21. 17:43
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, #12, ebben egyetértünk. Van ilyen nőben is, férfiban is. De ne becsüljük alá az évekig tartó magányos taposómalmot. Nagyon kimerítő lehet és igen, elhidegülést okozhat. Szóval fenntartom, amit írtam. És mások is írtak jókat. A szex nem kötelesség. Pláne nem jog. A nőknek pedig még mindig nem az az erogén zónájuk, hogy vetkőzz, dugni akarok. A vágy fejben születik a nőknél. Ezt tapasztaltam a két évtizedes házasságom alatt. Szóval oda kell raknunk magunkat. De szerintem abszolút megéri.
2023. júl. 21. 18:02
 19/22 anonim ***** válasza:
Igen, előfordul néha, hogy élünk nemi életet. Nem olyan gyakran, mint bármelyikünk is szeretné (2 kicsi gyerek, kb csak akkor tudunk, amikor nagyszülőnél van mindkettő, mert este altatás után már mi is kb bealszunk, napközben meg isteni szerencse, ha véletlenül egyszerre alszanak, olyankor szoktunk két értelmes mondatot váltani megszakítás nélkül, máskor erre sincs lehetőség), de azért van rá példa. Heti, kétheti egyszer mindenképp, ha esetleg tudunk, akkor többször.
2023. júl. 21. 18:07
 20/22 anonim ***** válasza:
Négy éve vagyok együtt a párommal (ő 28/F, én 26/N) és általában minden nap lefekszünk. Van, hogy egy nap többször is, és van, hogy napokig nem. Nálunk ez nagyon hangulatfüggő dolog szokott lenni, akárcsak a szex maga.
2023. júl. 21. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!