Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl ezen?
Adott egy 29 éves lány, akit nemrégen ismertem meg, és nagyon sok mindenben hasonlítunk egymásra. Megvan a belső összhang. De elmondta, hogy a megismerkedésünk napján, a társkeresőn megismert egy fiút, és aznap este lefeküdtek egymással, "mert nagyon hiányzott neki a szex". Ő volt a második fiú a nő életében, akivel együtt volt.
Számomra pedig igen fájdalmas a tudat, hogy egész egyszerűen csak odadobta magát egy férfinak, akit egy napja sem ismert.
Mit tanácsoltok?
Hát igen, ez nekem se tetszene, hogy csak úgy odadobta magát egy pasinak, mert hiányzott neki a szex.
De ha azt nézzük, nem tudta, hogy összejöttök-e.
Mérlegelni kell. ÉS nálam afelé billenne a mérleg, h mivel nagyon könnyűvérű, ezért én inkább csak barátságban maradnék vele..
te is ilyen könnyen lefeküdhetsz vele
könnyű lány.
"te is ilyen könnyen lefeküdhetsz vele
könnyű lány."
Csak abból a szempontból furcsa ez, hogy előtte meg 6 évig járt élete első barátjával.
"Nem hiszem, hogy ha komoly kapcsolatba kerülnétek, bármi ehhez hasonló veszély fenyegetne."
Köszi, de engem nem az zavar, hogy hasonló veszély fenyeget. Egyszerűen rossz a tudat, hogy mindenfajta érzelem nélkül, a testi vágyai kielégítése miatt odaadta magát valakinek. Csak úgy kitárulkozott előtte.
"Én értem a problémádat, de veled még sosem fordult elő, hogy egy lánnyal csak azért ismerkedtél meg, mert csak egy jó szexet akartál és semmi mást?"
Nem. Nálam alapvető, hogy azzal fekszem le, akibe szerelmes vagyok.
"Miért kell a lányokat másként megítélni, mint a fiúkat"
Nem ítélem meg másként a lányokat, mint önmagamat.
"Pláne akkor, ha ez egy egyedi eset volt, és nem űz belőle sportot?"
Ha sportot űzne ebből a dologbók, még csak nem is gondolkodnék azon, hogy mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!