Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl ezen?

Figyelt kérdés

Adott egy 29 éves lány, akit nemrégen ismertem meg, és nagyon sok mindenben hasonlítunk egymásra. Megvan a belső összhang. De elmondta, hogy a megismerkedésünk napján, a társkeresőn megismert egy fiút, és aznap este lefeküdtek egymással, "mert nagyon hiányzott neki a szex". Ő volt a második fiú a nő életében, akivel együtt volt.

Számomra pedig igen fájdalmas a tudat, hogy egész egyszerűen csak odadobta magát egy férfinak, akit egy napja sem ismert.

Mit tanácsoltok?

2010. okt. 14. 12:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát igen, ez nekem se tetszene, hogy csak úgy odadobta magát egy pasinak, mert hiányzott neki a szex.

De ha azt nézzük, nem tudta, hogy összejöttök-e.

Mérlegelni kell. ÉS nálam afelé billenne a mérleg, h mivel nagyon könnyűvérű, ezért én inkább csak barátságban maradnék vele..

2010. okt. 14. 12:34
 2/11 anonim ***** válasza:

te is ilyen könnyen lefeküdhetsz vele

könnyű lány.

2010. okt. 14. 12:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Kérlek, írjatok kort és nemet is! Köszönöm!
2010. okt. 14. 12:41
 4/11 anonim ***** válasza:
előtted vagyok 29 N
2010. okt. 14. 12:55
 5/11 A kérdező kommentje:

"te is ilyen könnyen lefeküdhetsz vele

könnyű lány."

Csak abból a szempontból furcsa ez, hogy előtte meg 6 évig járt élete első barátjával.

2010. okt. 14. 12:56
 6/11 nagyviri ***** válasza:
Én nem látok ebbe nsemmi tragikusat. 6 évig járt az előző barátjával, tehát nem olyan fajta, aki 2 havonta váltja a pasikat. Hogy kipróbált egy 1 éjszakás kalandot? Sok lánnyal előfordult már, max. nem vallják be. Veled őszinte volt, és elmondta, ezt értékeld benne. Nem hiszem, hogy ha komoly kapcsolatba kerülnétek, bármi ehhez hasonló veszély fenyegetne. Én csak bíztatni tudlak a folytatásra.
2010. okt. 14. 13:30
 7/11 A kérdező kommentje:

"Nem hiszem, hogy ha komoly kapcsolatba kerülnétek, bármi ehhez hasonló veszély fenyegetne."

Köszi, de engem nem az zavar, hogy hasonló veszély fenyeget. Egyszerűen rossz a tudat, hogy mindenfajta érzelem nélkül, a testi vágyai kielégítése miatt odaadta magát valakinek. Csak úgy kitárulkozott előtte.

2010. okt. 14. 14:04
 8/11 nagyviri ***** válasza:
Én értem a problémádat, de veled még sosem fordult elő, hogy egy lánnyal csak azért ismerkedtél meg, mert csak egy jó szexet akartál és semmi mást? Miért kell a lányokat másként megítélni, mint a fiúkat? Pláne akkor, ha ez egy egyedi eset volt, és nem űz belőle sportot?
2010. okt. 14. 14:10
 9/11 anonim ***** válasza:
hát a szexért már nem kell majd nagyon harcolni nála az biztos
2010. okt. 14. 14:21
 10/11 A kérdező kommentje:

"Én értem a problémádat, de veled még sosem fordult elő, hogy egy lánnyal csak azért ismerkedtél meg, mert csak egy jó szexet akartál és semmi mást?"

Nem. Nálam alapvető, hogy azzal fekszem le, akibe szerelmes vagyok.

"Miért kell a lányokat másként megítélni, mint a fiúkat"

Nem ítélem meg másként a lányokat, mint önmagamat.

"Pláne akkor, ha ez egy egyedi eset volt, és nem űz belőle sportot?"

Ha sportot űzne ebből a dologbók, még csak nem is gondolkodnék azon, hogy mi legyen.

2010. okt. 14. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!