Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha zavar, hogy még mindig követi azt a csajt?!
Hónapok óta alakul egy fiúval a dolog, de még nem jöttünk össze, eléggé lazára a veszi a dolgot de persze látom, hogy igyekszik is azért…napi szintű kapcsolatban állunk már. Vannak hasonló dolgai nem egy szent , de nem is akarom leírni előre a dolgot. Állítása szerint nincs más neki nem hajt másokra …. Viszont követ egy lányt akinek még ősszel / tavaly télen likeolta az összes képet gyanítom megdugta/ szerelmes volt, de a lány jelenleg nem követi viszont ő azóta is. A képeit nem likeolja már de akkor is nagyon zavar, hisz egy nagyon magamutogató beképzelt közönséges lányról van szó aki a feneket tolja ki pózol folyton rendszeresen posztol azaz a fiu látja gondolom es nem értem ha nincs köztük semmi már akkor miért nem törli ki? Vagyakozik utána? El rakta későbbre ? Nem egy ilyen rajongó típus, elég ego így már csak a tény hogy nem kovette ki pedig a lány már nem is koveti , gyanús. Nekem a legutóbbi képeim nem is likeolta be ilyen szinten mint ennek anno… A lánynak egy ideje már barátja is lett amit ki posztol igy végképp nem értem.
Őszintén szólva baromira zavar folyton nézem a lányt, de nem akarom szóvá tenni mint egy fbi nyomozó hisz együtt sem vagyunk, de kapcsolatban nagyon zavarna tőle / nem néznem el. Mi a véleményetek? Tegyek utalást neki, hogy rosszul esne ha kovetne exeket/ olyanokat akikkel kavart ? Mi a jó isten értelme van ennek?
29N
Ezt egy adott problémából leszurte 2 közületek?😅 ha meg leírnám a jó dolgokat az volna hogy mennyire osszeillunk …
Kicsit erősnek érzem ezt kijelenteni egy kiírt kérdés által, sok információt nem tudva de ok😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!