Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha zavar, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha zavar, hogy még mindig követi azt a csajt?!

Figyelt kérdés

Hónapok óta alakul egy fiúval a dolog, de még nem jöttünk össze, eléggé lazára a veszi a dolgot de persze látom, hogy igyekszik is azért…napi szintű kapcsolatban állunk már. Vannak hasonló dolgai nem egy szent , de nem is akarom leírni előre a dolgot. Állítása szerint nincs más neki nem hajt másokra …. Viszont követ egy lányt akinek még ősszel / tavaly télen likeolta az összes képet gyanítom megdugta/ szerelmes volt, de a lány jelenleg nem követi viszont ő azóta is. A képeit nem likeolja már de akkor is nagyon zavar, hisz egy nagyon magamutogató beképzelt közönséges lányról van szó aki a feneket tolja ki pózol folyton rendszeresen posztol azaz a fiu látja gondolom es nem értem ha nincs köztük semmi már akkor miért nem törli ki? Vagyakozik utána? El rakta későbbre ? Nem egy ilyen rajongó típus, elég ego így már csak a tény hogy nem kovette ki pedig a lány már nem is koveti , gyanús. Nekem a legutóbbi képeim nem is likeolta be ilyen szinten mint ennek anno… A lánynak egy ideje már barátja is lett amit ki posztol igy végképp nem értem.

Őszintén szólva baromira zavar folyton nézem a lányt, de nem akarom szóvá tenni mint egy fbi nyomozó hisz együtt sem vagyunk, de kapcsolatban nagyon zavarna tőle / nem néznem el. Mi a véleményetek? Tegyek utalást neki, hogy rosszul esne ha kovetne exeket/ olyanokat akikkel kavart ? Mi a jó isten értelme van ennek?

29N

2023. júl. 20. 21:39
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
8 🤣🤣🤣
2023. júl. 20. 22:03
 12/32 A kérdező kommentje:

Mindketten tudjuk hogy mit.

Nem értem miért ezen vagy fent akadva mikor nem erről szól a kérdésem ?

Mindketten elkezdtük ezt közeledünk alakul már volt petting is minden.

A hónapok során volt hogy ő nem vette komolyra a dolgot aztán én bizokytaoanodtam el ilyenek miatt.

Nagyon szeretünk egymással lenni és mindig haladunk valamivel, ez nekünk így jó… nem erről szólt a kérdésem!

2023. júl. 20. 22:05
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Leírtad, hogy szóltál már egy csomó dolog miatt. Azt mondják, egy kapcsolat alapja, hogy elfogadod a másikat úgy, ahogy van. Szerintem pont ideje lenne gyakorolnod 29 évesen, hogy ne ettől tedd függővé a kapcsolatot, meg ne ezen morfondírozz, meg lesegesd a másik lányt. Na meg még nem is vagytok együtt, de már akaratoskodsz, hogy "azt a követést le kellene szedni"...... Ha vele akarsz lenni, legyél vele, de akkor fogadd el, ahogy most létezik. Ha meg nem tudod elfogadni, meg csomó minden nem tetszik neked, és csak mondod mondod, hogy mi nem tetszik, akkor abba lehet hagyni!! Nem úgy van az, hogy te mindent beszabályozol. Ha ő nem akarná követni, akkor nem tenné. Tessék. ennyit most is tudsz.

Mit vársz? Menj akkor kérdezd meg tőle, hogy miért követed azt a lányt? Nem hiszem h bármi olyan választ kapnál, ami megnyugtatna.

2023. júl. 20. 22:09
 14/32 A kérdező kommentje:

Minden más elfogadható és megfelelő számomra vele kapcsolatban. Nem értem hogy ha alapból jó és szeretek vele lenni akkor egy ilyen miatt miert ne lehetne bajom? Igen voltak dolgok , de en döntöttem úgy, hogy szeretném vele tovabn folytatni.

Nem tudom milyen választ kapnék, gondolom hogy már nincs köztük semmi/ végül nem lett de az hogy miert követi mèg mindig gondolom rejtély és mivel nem vagyunk még egy pár, nincs is jogom felkérdezni.

Attól még nem zavarhat?

Miért kell egyből ilyen lekezelő arrogáns választ adni?

Lehet idiótának tartani attól még azért írtam ki a kérdést mert ez foglalkoztat bánt és szeretném megoldani a problémát nem pedig kihajítani emiatt.

És lehet egy fokkal kedvesebben is reagálni mert attól még, hogy ad nélkül irogatunk emberek vagyunk.

2023. júl. 20. 22:18
 15/32 anonim ***** válasza:
84%

Azért követi, mert nézni szereti a kerek fenekét, és hogy esetleg még ha úgy adódik, ennyi kapcsolatuk megmaradjon. Hátha egyszer még lesz valami...

Most jó?

2023. júl. 20. 22:21
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Az a hátránya ennek a töszörgésnek kérdező, hogy valaki érzelmileg kompromittálódik az idő előrehaladtával mielőtt bármi elköteleződés lenne. Jelen esetben ez te vagy. Azt meg hogy ez nektek jó, ha nem haragszol nem nyalom be, mert ahogy írod a csávó p*nát akar, de nem kap, te meg elköteleződést, de nem kapsz. Egyikőtök se azt kapja amit akar. Ez rossz. Ezért írtad ki a kérdést.

Javaslom ezt zárd le, próbálkozz másnál, első körbe ismerd meg, tudd meg mi a francos krumplit akar tőled, te meg tőle, hajlandóak vagytok e megadni ezt egymásnak, addig meg ne legyen bohócpolírozás, mert megint így jársz/jártok.

2023. júl. 20. 22:23
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg zavarhat persze, csak tényleg előbb tisztázni mindent az illetővel, AZTÁN belebonyolódni minden másba.
2023. júl. 20. 22:25
 18/32 A kérdező kommentje:

Tisztáztuk… lassan haladunk meglátjuk hogy alakul, ebben maradtunk. Szerintem o mèg nagyon nincs úgy belebonyolódva lelkileg mint én ez igaz… de akar keres hív. Lehet csak azt…. Lehet csak el lenni, de mást mond. Ez úgyis idővel derül ki, gondolom szex után.

Attól mèg ez a problémámat nem oldja meg/ csökkenti .

2023. júl. 20. 22:50
 19/32 anonim ***** válasza:

A problémád az oldja meg, ha keresel olyat, akit elfogadsz, mondjuk nincs is instája, és senkit nem követ. Nem értem, miért magyarázgatod, hogy hogy haladtok... Nyilván próbálkozik, hogy hátha lesz belőle szex.

Oké, kérdezz rá, hogy miért követi a csajt, mondd el, hogy neked baromi rosszul esik, te így nem akarsz tőle semmit. Kérdezd meg, mit szeretne tőled. Szólítsd fel rá, hogy ne kövesse, és ne nézegesse a csajt, és majd utána folytassátok az ismerkedést.

Majd írd meg, mi lett ezután.

2023. júl. 20. 23:12
 20/32 A kérdező kommentje:

Nem szolithatom fel erre hisz nem a párom, nem tartozik hozzam.

Amíg nem jövünk össze gyakorlatilag nincs beleszolasom max mondhatom neki hogy zavar ami meg inkább ciki szituáció és valahol már rég rossz ha ő ilyeneket követ ( van még rajta kívül egy másik ilyen lány)

2023. júl. 20. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!