Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akar készíteni a volt barátnőm vagy komolyan gondolja?
Figyelt kérdés
Egy rokoni születésnapon voltunk a családdal és a párommal kb. 3 hete. Ott az egyik nem rokon hölgy is ott volt, akire valamiért féltékeny a párom. Váltottam vele néhány szót a társaságban, nem külön vele, szúrta a párom szemét és láttam, hogy féltékeny emiatt. Ezt én másnap a közösségi médián privát üzenetben megvitattam egy barátommal, hogy jogos e a párom féltékenysége. Ö kért a hölgyről képet, hogy lássa kiről van szó, aztán mondta, hogy szép nő és dekoratív amit én helyeseltem. Ezt az üzenet váltást látta a párom, úgy, hogy felturta a telefonom éjjel. Elküldött engem, szakított velem. Mondta, hogy látni sem akar, megcsaltam mert a hölgyről beszéltünk, de semmi durván. Letörölt minden közösségi helyről. Aztán most a tesómnak és a barátjának Elküldte a barátommal való beszélgetéseket amit ő magának lementett. Közben beszélt a tesóm barátjának arról, hogy volt egy szeretője amiről én tudok és én is anno féltékeny voltam rá, mert egy helyen dolgozunk. Sosem volt már semmi amikor mi együtt voltunk, de most elkezdte mondani, hogy tetszik neki a srác és hogy mindennap nézi. Szerintem direkt mondja tesóm barátjának mert tudja, hogy általa vissza jut hozzám és tus ezzel idegesíteni, mert tudja, ki nem állhatom a srácot. Az önbizalmamnak rosszul esik, hogy róla beszél de nyilván ezt ő tudja. Menthető lenne ez a kapcsolat? Tényleg ennyire megsértettem?2023. júl. 20. 20:46
11/13 anonim válasza:
A telod privat szfera. Ujjlenxomatzar vagy billentxuzar vedje.
Elotte ne levelezz.
Csak illemtudo nokkel ismerkedj: mert az illemszabaly szerint nem illik odaulni es elolvssni mas uzdneteit .
Ezt a volt kapcsolatot semmikepp ne akard megujitani.
Keress egy ujat,aki illemtudo es elhiszi ,h kell neked.
N
12/13 anonim válasza:
Ezt sosem értem én se... Akinek ilyen idegbeteg, féltékeny társa van, hogy belenézeget a telefonjába, az mi a jóistenért nem képes lezárni ujjlenyomattal, a társa számára ismeretlen jelszóval, ábrával, vagy valami olyasmit használni a bizalmas kommunikációra, mint a Huawei telefonokon a private space, ami egy teljesen független, láthatatlan accountot ad, kb. mintha még egy titkos telefonja lenne az embernek ugyanabban a készülékben. Én is ezt használom. Számítógépen meg külön mail címet a kritikus beszélgetésekre, és inkognitó módot. Ne legyünk már teszetosza öregemberek!
13/13 anonim válasza:
Felejcsd el ezt a hisztis féltékeny nőt! Nincs értelme tovább tartani vele a kapcsolatot, akad helyette jobb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!